Sudijski ekspert JASAN: Buran derbi meč 6. kola u kome je bilo svega i svačega (VIDEO)

Vojvodina je posle preokreta pobedila Partizan 3:2

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Bivši internacionalac Igor Radojčić smatra da je sudija Srđan Jovanović derbi meč 6. kola fudbalske Superlige između Vojvodine i Partizana odsudio na visokom nivou.

Ovaj meč bio je veoma buran i imao nekoliko spornih situacija. Na početku penal koji je tražila Vojvodina u četvrtom minutu posle starta golmana Partizana na Vukadinoviću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nije bio penal. Zato što je golman Partizana startovao na loptu. Odigrava na loptu, ja kontakt tu ne vidim. Odlična odluka”.

Detalj koji je možda i odlučio pobednika susreta dogodio se u 43. minutu susreta. Duel Sume i Drinčića izazvao je burne reakcije, a rešen je tako što je Drinčić dobio žuti karton, a plejmejker Partizana crveni.

“U pravu je. Ono što je uradio Drinčić, spada po pravilima u bezobzirnost, a ono sto je Suma uradio je nasilno ponašanje. Imamo tu još jedan lakat, ne tolikog intenziteta od strane Sume. Drinčić za bezobzirnost žuti, Suma za nasilnost crveni. Odlično je rešio i ovu situaciju”, izjavio je Radojčić gostujući u emisiji na Arena sport televiziji.

Radojičić je rekao da Saničan jeste napravio prekršaj nad Sadikom uoči Miloševićevog isključenja i da je trebalo da bude kažnjen žutim kartonom.

“Ovo je jako specifična situacija, jer je odbrambeni igrač Vojvodine prvo izbio loptu, međutim nakon toga jeste napravio prekršaj. Lopta odlazi levo ka uzdužnoj liniji, jeste prekršaj. Za žuti eventualno zbog obećavajućeg napada”, rekao je on.

Za sada BEZ ODLUKE: U Partizanu zasedali više sati, konačan stav u utorak (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar