STRAŠNO

Drogirani vozili dete koje je ISPALO iz auta, a onda se dogodilo nešto još STRAŠNIJE!

Malecka je sa povredama glave hitno prevezana u bolnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Christian Abella

Devojčica stara svega 20 meseci teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Lankširu. Veruje se da je devojčica ispala iz vozila marke “tojota”, a potom je na nju naleteo “pežo” koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Nesreća se dogodila oko 15 časova, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zbog čega je policija pozvala očevice da se jave, kako bi razrešili “misteriju”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema navodima medija, dete se nalazilo na zadnjem sedištu “tojote” i odjednom je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ispalo iz vozila. U tom trenutku u suprotnom smenu je nailazio “pežo” kojim je upravljala žena (50) i udarila je devojčicu.

Malecka je sa povredama glave hitno prevezana u bolnicu, a policija je privela vozača i suvozača “tojote” zbog sumnje da su bili pod uticajem narkotika.

Nije saopšteno da li su putnici “tojote” u krvnom srodstvu sa devojčicom, kao ni njihovi identitet. Policija je samo saopštila da je uhapsila dvojicu muškaraca starosti 29, odnosno 32 godine, zbog sumnje da su upravljali motornim vozilom pod uticajem narkotika.

“Vozač stao i počeo da PLAČE, zvao UPOMOĆ”: Automobil usmrtio dečaka (5)

Žena koja je učestvovala u udesu je nakon uviđaja puštena kući.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar