HOROR SLAVLJE: Usred svadbe mu dali fotografije na kojima je njegova ŽENA GOLA, usledio je HAOS! (VIDEO)

Svetski prvak u rvanju Zaurbek Sidakov nedavno je dospeo u žižu svetske javnosti - njegovo venčanje pretvorilo se potpuno neočekivano u skandaloznu ljubavnu sapunicu sa surovim ishodom, bar po njegove emocije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Ako se bira priča najgoreg venčanja ikada, ovo bi ušlo u finalni izbor. Madina nije mogla ni sanjati da će tokom njenog venčanja sa rvačem Sidakovom svi gosti gledati u njene fotografije na kojima je naga i da će nastati scena.

Više od 500 zvanica na ovoj svadbi bilo je u jeku zabave kada su odjednom masovno počele da im stižu poruke sa eksplicitnim sadržajem i navodima.

Sidakov je istog trenutka otkazao razmenu bračnih zaveta, a navodno je do te mere polude da je Madinu vukao za kosu pred gostima kako bi mu dala objašnjenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prijatelji i porodica su ovu devojku naknadno odveli u bolnicu, a kako nesreća nikada ne ide sama – ubrzo je i njen otac zbog čitave gungule doživeo srčani udar.

Nevesta još uvek nije komentarisala sporne navode, ali njeni prijatelji tvrde da ne radi kao eskort-dama i da je sa pomenutim oženjenim muškarcem u sedmoj deceniji bila pre tri godine, te da od tada i datiraju fotografije.

Slavni rvač navodno nije znao ništa o prošlosti svoje sada već bivše izabranice, a par se upoznao tek krajem aprila.

Inače, lokalni ruski mediji pišu i da je Madinin bivši rešio da joj iznajmi luksuzni stan dok se ne oporavi od košmarnog venčanja.

“Njen bivši dečko, milijarder čija se žena osvetila, iznajmio je za nju stan u Moskvi i ubedio je da se tu sakrije dok ne prođe interesovanje za čitavom pričom”, otkrio je izvor blizak mladi.

BRUTALNA Crnogorka obožava fudbal, od njenih slika svima se vrti u glavi, a navijači je obožavaju! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar