FRKA

Čeda u problemu! Čovek kog je lider LDP pretukao reketom podneo krivičnu prijavu protiv Jovanovića

Tuča ispred "Fizio centra" dobija epilog...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ Jutarnji Program TV HAPPY

Zbog napada ispred prostorija “Fizio centra” na Novom Beogradu, vlasnik ove ambulante za rehabilitaciju Žarko Ivković i konsultant Dejan Dubajić podneli su prošle nedelje krivičnu prijavu protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Kako Dubajić kaže, za “Novosti”, oni su čekali da policija i Treće osnovno tužilaštvo reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv Jovanovića, a kako se to nije dogodilo ni posle skoro mesec dana od incidenta, krenuli su u privatnu parnicu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Koliko znam, Jovanović još nije saslušan, iako mu je odavno istekao karantin u kojem je bio jer je bio zaražen virusom korona. Zato smo podneli krivičnu prijavu protiv Jovanovića zbog težeg remećenja javnog zdravlja u dva navrata, 18. i 20. jula, jer je, iako je morao biti u karantinu, došao ispred prostorija “Fizio centra”, kao i zbog nanošenja telesnih povreda, odnosno nasilničkog ponašanja prema Ivkoviću i meni – objašnjava Dubajić.

Čeda Jovanović reketom PRETUKAO vlasnika klinike

Lider LDP je sa suprugom Jelenom u dva navrata izazvao incidente ispred “Fizio centra” u Ulici Milutina Milankovića 1, tvrdeći da su oni zakupci tog prostora, a ne Ivković. Jovanović je najpre nasrnuo na Ivkovića, a dva dana kasnije i na njegovog konsultanta Dubajića.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar