Još se čudila: Otpustili je kada je javno otkrila kako da se “ućari koji dinar” u firmi gde je radila

Neverovatno koliko je opušteno pričala o svemu što se ne priča po mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/anasteeezy

Jedna radnica iz američkog lanca fest-fud restorana otpuštena je iz firme kada je javno na TikToku otkrila kako da prilikom porudžbina maksimalno uštedite novac kod njih.

Devojka po imenu Anastezi na TikToku ponosno je obelodanila nekoliko načina na koji vas fest-fud restoran u kojem je radila vara (!), odnosno gde treba da obratite pažnju kad naručujete.

Primera radi, objasnila je da ćemo bolje proći ako iskombinujemo dva tipa obroka i dodatno naručimo neki milk šejk, nego ako ga uzimamo posebno.

“Ne uzimajte ni onaj veliki hamburger jer on zapravo nije veliki. To mi samo zovemo veliki. Plaćate više, a on nije veliki. Veliki je onaj drugi koji ni ne primećujete a koji je deo specijalnog obroka”, ispričala je Anestezi bez dlake na jeziku zapanjivši svoje šefove koji su joj, čim su videli snimak na Tik Toku narednog jutra uručili otkaz.

Mišljenja na ovoj aplikaciji su podeljena. Jedni je brane tvrdeći da je samo želela da pomogne ljudima kako da bolje i jeftinije prođu u restoranu, jer smo, zaboga, svi samo ljudi, dok je drugi napadaju govoreći da ne sme da iznosi poslovne tajne u javnost.

Bolestan izazov širi se mrežama: Devojke se mažu po licu i pretvaraju da su žrtve Holokausta (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar