Članice grupe “Models” danas ovako žive: Neke su udate za MILIJARDERE, a neke vode BITKU za starateljstvo

Nekada su žarile i palile domaćom scenom...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Screenshot

Grupa “Models” svojevremeno je bila veoma popularna, a njene članice mamile su uzdahe mnogih muškaraca. Ipak, grupa se u međuvremenu raspala, a devojke su krenule svaka svojim putem.

Foto: Youtube/ Screenshot

U javnosti je poznato da je nekadašnja članica ove grupe, Aleksandra Sandra Meljničenko, nekada Nikolić, danas udata za milijardera Andreja Meljničenka sa kojim ima ćerku Taru. O njihovom bajkovitom venčanju naširoko se pisalo, a oni uživaju u svojoj ljubavi već godinama. Njene koleginice žive različitim životima i svaka je potražila sreću na svoj način…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/ Screenshot

Marijana Karanović Mimi svoj život živi daleko od očiju javnosti. Udata je za jednog biznismena, živi u Beogradu i ima dve ćerke, Ivonu i Martinu. Mimi je sa 12 godina završila kurs manekenstva, a 1993. godine se pojavila na reviji kreatorke Verice Rakočević, što je bio njen prvi nastup. Posle je imala peh i nije je bilo na sceni dve godine jer se naglo ugojila, pa je bila na zahtevnoj dijeti i uspela da smrša, ali je imala problema jer je često padala u nesvest.

Foto: Youtube/ Screenshot

Pre par godina Nevena Adžemović je izazvala pravu buru u javnosti kada je ušla u saziv parlamenta. Iako se činilo da će nastaviti da pliva u političkim vodama, ona je rekla da se ipak povlači iz svega.

Ova devojčica je danas jedna od naših najpoznatijih pevačica: Možete li da pogodite o kome je reč? (FOTO)

“Neću ostati u stranci niti ću se ikada više uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja”, rekla je tada Nevena medijima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Thank You for BIRTHDAY WISHES ????

Објава коју дели ARME DE LAMOUR (@armedelamour) дана

Ivana Berendika, danas Jermoluk, udata je za suvlasnika “Gugla”. Ona je postala majka u 38. godini, kada je 2016. rodila blizance, a otkako se grupa “Models” raspala, ona se gotovo nije ni pojavljivala u javnosti.

Foto: Screenshot Youtube

Ivana Stamenković Sindi imala je solo nastupe i pokušavala da izgradi samostalnu karijeru, čak je i izbacila singl “Telo gori”, ali se ipak povukla. Ona je učestvovala i u “VIP Velikom Bratu” 2013. godine, a najveću pažnju javnosti izazvala je zbog borbe za starateljstvo nad ćerkom, sa svojim bivšim mužem.

Oni su se međusobno optuživali za nasilje, neodgovornost i slično, a spor još uvek traje. Ona se svojevremeno požalila i na to da ne može da nađe idealnog partnera.

Tanja Savić nije jedina: I one su prošle kroz PAKAO zbog muževa i borbe za starateljstvo nad decom!

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar