Nakon Mirke Vasiljević i ONI su pružili PODRŠKU Danijeli: “Odjednom je nestala, sada mi je jasno i zašto”

"To je za svaku osudu!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Screenshot

Ispovest glumice Danijele Štajnfeld, najpoznatije po ulozi Mariole u “Ivkovoj slavi”, o tome da je napastvovao jedan moćnik iz filmske industrije, ovih dana potresla je domaću javnost.

Foto: Youtube/ Screenshot

Glumici se ta tragedija dogodila na samom početku karijere, pa je pobegla u Ameriku, ne rekavši nikome šta se dogodilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pre toga se nisam usudila da nekome kažem. U prvim trenucima nakon traume mislila sam da će ako bilo kome kažem šta se desilo posledice biti gore za mene, za moju porodicu i moju budućnost. Poveravala sam se svom laptopu i snimala sam kratke video-zapise, koje sam ubacila u film”, rekla je Danijela za jednu sarajevsku televiziju kada je govorila o filmu koji je napravila, a koji će govoriti upravo o tome kroz šta je prošla.

Mirka uputila reči podrške NAPASTVOVANOJ koleginici: “Žao mi je što je pretrpela nasilje i ćutala o tome”

Na čitavu ovu priču niko nije ostao imun, pa su Štajnfeldovoj podršku pružile mnoge kolege.

Foto/Printscreen/Youtube

“Ukoliko je neki moćnik iz filmske industrije bio spreman na tako nešto i zaista zlostavljao glumicu, to je za svaku osudu. Ne bih komentarisao ništa o tom slučaju zato što ne znam o kome se radi. Danijelu poznajem i smatram da je izvrsna u svom poslu, radili smo zajedno predstave i onda je odjednom nestala, a sada mi je jasno i zašto”, rekao je glumac Miloš Timotijević za “Alo”.

Foto: E-stock, Masanori Yoshida

“Podržavam iznošenje problema u javnost jer je to način da se dođe do brzog i zdravog rešenja. Kod nas se godinama ćuti o se**ualnom nasilju, bilo da je žrtva ženskog ili muškog pola, pa to dovodi do ozbiljnih psihičkih problema. Nažalost, mnogi ćute zbog sramote i to ih ubija”, izjavila je glumica Lidija Vukićević za pomenuti medij.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar