Iz Zvezde apeluju: “Želimo fer i primereno navijanje”

Isto tako, "crveno-beli" su pozvali navijače da dođu ranije u halu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
KK Crvena zvezda
euroleague.net

Košarkaški klub Crvena zvezda uputio je apel navijačima da navijaju fer i sportski protiv EFES-a u meču Evrolige.

Iz Zvezde su podsetili da je klub ove sezone bio predmet visokih kazni od disciplinskog sudije Evrolige i da navijači ne zauzima prolaze i stepeništa.

Isto tako, “crveno-beli” su pozvali navijače da dođu ranije u halu.

“Beograd i navijače Crvene zvezde očekuje još jedan spektakl, i još jedna velika utakmica poput mnogih koje su crveno-beli igrali prethodnih godina i ove sezone. Posebno podsećamo sve zvezdaše da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vređaju protivnika, ne napadaju i ne vređaju I narušavaju fizički integritet službenih lica koja su na bilo koji način angažovana na utakmici 22.kola Evrolige”, navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Iz Zvezde dalje navode da postoji opasnost čak i od pražnjenja dvorane u slučaju incidenata.

“Klub podseća da je zbog svih prekršaja ove sezone kažnjen po više osnova preko 80 hiljada evra od početka sezone, kao i zbirnim sumom od preko 200.000 hiljada evra od kada je počeo da nastupa u Evroligi! Ta suma već ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude višestruko veća shodno disciplinskom pravilniku Evrolige, pa čak i da dovede do pražnjenja hale”.

Klub sa Malog Kalemgdana upozorio je svoje pristalice i na sledeće:

“Takođe, KK Crvena zvezda podseća da u “Štark areni” nije dozvoljeno pušenje i da zbog tog prekršaja klub takođe može biti kažnjen. “Štark arena” se otvara dva sata pre početka utakmice. Napravimo još jedan ambijent i atmosferu za pamćenje po kome je KK Crvena zvezda već prepoznatljiva u Evroligi”, zaključuje se.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar