Miloš Bojanić priznao da je VARAO ženu, pa optužio kolegu: On je MAKRO i lopov!

Pevač je zgrožen njegovim ponašanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Miloš Bojanić, koji je učestvovao u nekoliko rijalitija, okušao se u trećoj sezoni “Zadruge”, ali mu se tamo nije dopalo.

On je sada otkroo zbog čega je tako malo izdržao i izneo kakvo mišljenje ima o Lepom Mići, koji se smatra najvećim rijaliti igračem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kad bih ja ispričao šta je to, to bi bilo ludilo. Gledaoci ne vide ono što treba: život koji se tamo živi, kuhinju, toalet i ostala čuda. To je katastrofa. Ja sam bio mesec dana i pobegao. Svaka priča ima početak, razradu i zaključak. Tamo prolaze ljubavne priče, a sa kim ja u 70 godina to da imam, to je van pameti”, rekao je Bojanić za Kurir, pa dodao:

Foto: Youtube/ Screenshot

“Lepi Mića je glavni scenarista, provodažija. On dovodi te devojke na intimne odnose. To se kaže makro. On je namazani sarajevski lopov. On njima ne kaže “idi tamo, imaj odnos”, ali namazan je. On tu talasa, drži govor, glavnu reč i svi su shvatili da moraju da kleče ispred Miće”.

On je MATEJINA ZAMENA: Tara Simov posle Matijevića uživa u novoj ljubavi (FOTO)

Estrada se sve više žali zbog nemogućnosti da nastupaju, usled pandemije korona virusa, a pevač to ovako komentariše:

“Pa ne može i jare i pare. Narkotici, ludilo i Las Vegas. Što ja ne kukam? Evo, ja pravim bazene, igram se sa životom. Oni su to morali da razmišljaju ranije. Pare se čuvaju kad najviše imaš. Ali ne, čim su došli do para, to se menjaju automobili, kocka, ruleti, narkotici, garderoba, a kad je došla kriza, rezultat je tu. Evo ja imam roštilj i ja pozivam sve da dođu kod mene na more, ne treba ništa da plate”, izjavio je folker.

foto:E-stock/S.Kostic

Pevač je iskreno odgovorio i na pitanje da li je u braku voleo da “šara”.

“Ja sam nekad menjao k’o čarape, a sad više ne menjam”, priznao je Bojanić.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar