TUGA DO NEBA! Devojka i porodica mole: Pomozite, nemamo novca da sahranimo Odža! (FOTO)

Smrt doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža na treningu potresla je javnost u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/aba-liga.com

Trening počeo u 12.05 vežbama istezanja. U 12.18 časova Majkl je pao, a okupljeni u sali FK Partizan uzalud su pokušavali da mu ukažu pomoć. Spasa mu više nije bilo…

Tragična sudbina košarkaša Majkla Odža, koji je preminuo 7. avgusta od posledica srčanog udara dok je trenirao u sali na stadionu Partizana, potresla je ljubitelje košarke i sporta, još užasnije sada zvuči vapaj porodice košarkaša koja je u Nigeriji i nije u mogućnosti da plati troškove transporta kako bi Odžo mogao da bude sahranjen u svom rodnom mestu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegova devojka iz Amerike Deniz, objavila je na Instagramu obaveštenje porodice o neophodnoj pomoći, kako bi se telo nigerijskog košarkaša, koji je u Srbiji igrao za FMP i Crvenu zvezdu prebacilo u njegovu rodnu zemlju i kako bi mogao da bude sahranjen u krugu porodice.

“Dok se pitanje Odžovih novčanih sredstava ne reše posle njegove iznenadne smrti, porodica mora da rešava sve iz svog džepa. Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom”, piše u objavi.

 

View this post on Instagram

 

Please tap the link in my bio.

A post shared by Denise (@dlsprat) on

Odžo je samo jedan u nizu sportista koji su naprasno preminuli u poslednjih desetak godina na sportskim terenima širom sveta.

ODLIČNO se zabavaljaju: Luka pustio glas uz srpski hit, Bobi sve to maestralno ispratio (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar