Da li je ovo budućnost muzičkih festivala? Završena je onlajn edicija Nišvila

Tokom četiri dana održano je 18 koncerata i izvedene su četiri predstave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Onlajn Nišvil džez festival završen je sinoć koncertima grupe Majdan, Kralja Čečka i Kvarteta Olega Kirejeva, kao i Vasila Hadžimanova, koje je publika pratila putem linka.

Direktor Nišvil džez festivala Ivan Blagojević, kazao je povodom završetka ovogodišnjeg onlajn izdanja da mu je drago da su ipak bar na neki način time delimično pomogli egzistenciju umetnicima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Drago mi je ako smo organizacijom onlajn Nišvila bar delimično pomogli egzistenciju umetnicima koji od februara nisu nastupili ni jednom, a i duhovno prehranili najvernije ljubitelje džeza”, kazao je Blagojević.

“Ne plači mama, ne rade to muškarčine” i “Andadasi” : Ovo su pesme koje smo svi pogrešno pevali

Program Nišvil 2020 onlajn festivala zatvorio je “Midnight Jazzdance Trio” koji predvodi “Masterflow – Jazzysad” di-džej i producent iz Subotice, jedan od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu.

Tokom četiri dana održano je 18 koncerata, izvedene su četiri predstave u sklopu programa Nišvil džez teatra, u sklopu programa Nišvil “Movie Summit” prikazano je 35 filmova, organizovana je retrospektivna izložba sa prethodnih izadanja.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar