Nema šanse da odoli: 5 saveta za uspešan FLERT na prvom dejtu

Ostavite snažan utisak za kratko vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/bristekjegor

Prvi dejt je, u većini slučajeva, stresan događaj, za koji se mnogi pripremaju ceo dan (i fizički i psihički).

Leptirići u stomaku nekada mogu da nas potpuno blokiraju, tako da ne znamo šta pričamo i šta radimo, pa se posle kajemo što nismo rekli nešto što smo hteli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog toga vam predlažemo pet delotvornih saveta u toku dejta, koji će vam pomoći da ostavite upečatljiv prvi utisak!

Treba da delujete kao da uživate u svakom trenutku

Kada izgledate spokojno, srećno i kao da uživate u svakom trenutku, to omogućava vašem partneru da bude svestan da se lepo provodite i da vam prija njegovo društvo. Takođe će stvari da olakša ako ne pokazujete znakove anksioznosti, piše yourtango.com.

Budite svesni svog okruženja

Osmotrite okruženje kako biste mogli tu i tamo da “bacite” neki komentar o muzici, atmosferi, koktelima… Bilo šta što će nastaviti vašu konverzaciju.

Foto/Freepik/nensuria

Konktak očima je presudan

Kada imate čest kontakt očima sa vašim dejt partnerom, to može da bude vrlo delotvorno i stimulišuće. Preporučuje se da zadržite pogled na njegovim očima oko 5 sekundi. Možete i da se osmehnete ili namignete, jer su to stvari koje flert čine uzbudljivijim.

Naginjite se svojim telom napred

Naginjanje napred tokom razgovora daće mu do znanja da ga slušate i da ste zainteresovani za to što ima da kaže, jer govor tela može da bude efektivniji od bilo čega drugog.

Foto/Freepik/freepik

Koristite neke jezičke trikove

Budite slobodni da mu postavljate pitanja, kako bi video vašu želju da saznate više o njemu. Takođe,  koristite često ličnu zamenicu JA, kako biste naglasili šta vi mislite, odnosno šta vi volite. Isto tako, koristite često zamenicu TI – kako bi on osetio da je vaš fokus zaista na njemu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar