Teslin Cybertruck na ulicama Mostara! Ova verzija je ipak posebna (FOTO)

Grupa tamošnjih stručnjaka izradila repliku futurističkog oklopnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Fanovi s nestrpljenjem očekuje prve primerke Teslinog futurističkog Cybertrucka, koji bi trebalo da izađu iz fabričkih pogona naredne godine.

Do tada, primorani su da uživaju u njegovom izgledu i performansama na digitalnim renderima i video-snimcima, ili ako ga ugledaju u Silikonskoj dolini, gde Ilon Mask često isprobava svoj oklopnjak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Situacija se dramatično promenila proteklih dana, jer je jedan Cybertruck, u punoj veličini i sjaju, viđen na ulicama Mostara!

Ford kao osnova

Tamošnja tehnološka kompanija STARK, njen vlasnik Igor Krezić (obožavalac Tesle) i direktor Mario Čorić realizovali su, uz pomoć svog tima, ludu ideju – napravili su repliku Teslinog oklopnjaka.

Kao osnovu uzeli su Fordov kamionet F-150, tako da njihov primerak nije elektrifikovan, ali spolja izgleda potpuno identično kao original, što se može videti i na fotografijama snimljenim nadomak čuvenog Starog mosta.

”Ideja se razvila početkom januara, kada smo krenuli s realizacijom. Auto je rastavljen do šasije i motora, te je iznova napravljena čitava konstrukcija, nova unutrašnjost, instrument ploča… Sve je iskopirano sa rendera i prve prezentacije Teslinog Cybertrucka”, rekla je za portal Bljesak.info Mila Marić, glavna inženjerka na ovom projektu.

Narednih dana, očekujemo i video-priloge koji će nam prikazati kako je kreativna ekipa iz Mostara izradila svoj primerak Maskovog kamioneta.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar