Kajina ćerka je NAJBOLJI ĐAK u školi, prava je lepotica, a ovaj poklon dobija od majke za 18. rođendan

Sa ovim poklonom nema greške

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram

Popularna srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić izgleda tako da joj niko ne bi dao više od 25 godina, a ona uskoro slavi ćerki Nikolini Dragojlović 18. rođendan.

Kaja je ćerku dobila sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem, a sa kojom već godinama živi u Briselu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikolina krajem meseca postaje punoletna, a pevačica za Objektiv priča o detaljima ovog važnog događaja u njenoj porodici.

“Ništa nismo još isplanirali. Ona treba sama da organizuje proslavu, ako to bude želela. Ona nije baš u tom fazonu, deca u Briselu su malo drugačija, nego ovde. Ona je više za to da dobije novac, nego da ulaže u te neke zabave”, priča nam pevačica i dodaje da će to upravo biti poklon njenoj mezimici za punoletstvo.

 

View this post on Instagram

 

Ne mogu lazne ljude. Lazne osmehe. Lazna prijateljstva. Dolazim iz zemlje u kojoj cvetaju “prijateljstva” kao pecurke posle kise, ona instant zblizavanja i obozavanja koja obicno kriju neku mracnu pricu iza sebe. Najcesce su to situacije kad se, recimo, posvadjaju dve prijateljice, pa ova jedna brze bolje otrci kod najveceg neprijatelja svoje sada vec bivse prijateljice, pa se sa njom uortači. Pa onda zajedno ovoj nabijaju rogove. To prste slike, izjave ljubavi, bff tagovi, smicalice, cuda. To je kod nas gotovo obavezan korak nakon sto se prekine jedno prijateljstvo. Mora jos koja nožekanja da se zabode, nije dosta. Daleko im lepa kuca, sto dalje od moje… Ja sam sebi rodila najbolju prijateljicu, zar nisam najveci car na svetu? ☺️??‍? @nikolinadragojlovic

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

“Od mame lova za rođendan. Ja sam za to da te pare stavi sa strane, dok ne smisli u šta da ih uloži”, smatra pevačica.

Kaja Ostojić nam je pričala i o daljem obrazovanju njene ćerke jedinice.

“Ima još godinu dana da završi srednju školu. Napravila je godinu dana pauze zbog jezika, pa će videti koji će fakultet da upiše. Jezik je naučila perfektno, najbolji je đak u školi. Njena ljubav je medicina i prirodne nauke. Ja je forsiram da upiše ekonomiju ili neku poslovnu školu. Univerzitet koji je više u smeru finansija. Mislim da je to isplativije”, priča ponosna majka i dodaje:

“Fascinantno mi je da uskoro puni 18 godina. Kako vreme brzo leti”.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Pitali smo Kaju kakav odnos imaju Nikolina i njen dečko, hrvatski fudbaler Mateo Pavlović.

“Super odnos imaju. Odlično se slažu. Lepo ga je prihvatila”, pohvalila nam se Kaja na kraju razgovora.

D.P.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar