Zvezda SPREMNA za okupljanje: Potpisani ugovori sa šestoricom novih igrača

Članovi crveno-belih ranije tokom leta postali su Aleksa Radanov i Duop Rit

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda srpemno dočekuje novu sezonu. Klub je objavio da su u ponedeljak potpisani ugovori sa šestoricom novih igrača.

Ugovore sa crveno-belima potpisali su: Džordan Lojdo, Kori Volden, Lendi Nnoko, Lengston Hol, Marko Simonović i Aleksa Uskoković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Velika pojačanja crveno-belih su u skladu sa novim medicinskim protokolima tokom pandemije Covid-19, obavili sve neophodne i detaljne preglede, a u ponedeljak su i zvanično zadužili opremu višestrukog prvaka ABA i srpske lige, i jedinog učesnika Evrolige sa ovih prostora u takmičarskoj sezoni 2020-2021.

Pored ovih šest košarkaša ugovore sa Zvezdom su ranije potpisali i Aleksa Radanov, odnosno Duop Rit. Ovim je KK Crvena zvezda spremna za okupljanje i zvanični početak sezone.

Kada je reč o novom početku sezone u Evroligi došlo je do jedne male promene. Crveno-beli će umesto 1. oktobra kako je ranije najavljeno meč prvog kola protiv Fenerbahčea u Istanbulu, igrati dan kasnije, a zatim slede mečevi sa Žalgirisom i Baskonijom što se i od ranije bio poznato.

Navijači Zvezde pokrenuli inicijativu: Još SAMO OVO za Odža mogu da učine



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar