Suzana Perić skrhana bolom zbog smrti prijateljice Isidore Bjelice: Putuj Isi, volim te! (VIDEO)

Uputila joj emotivne reči za zbogom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/E-stock/Dušan Milenković

Na današnjoj komemoraciji književnici Isidori Bjelici prisustvovali su mnogi članovi njene porodice kao i brojni prijatelji.

Među njima bila je i modna kreatorka Suzana Perić koja je bila bliska prijateljica slavne spisateljice. Ona je smogla snage pa za Alo dala kratku izjavu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mi smo putovale dugo, putovale smo kroz sarajevsku epohu, pa onda našu beogradsku epohu. Među mojih par prijatelja bila je Isidora Bjelica. Svaki savet, sve. U najtežim njenim trenucima, kada sam ja trebala njoj da dam savet ona je rekla : “Ali Suzi čekaj, ti moraš da saslušaš…” Uvek je imala reč za mene. Zadnje naše dopisivanje bilo je da je ohrabrivala ona mene u nekim mojim stvarima i nije mi dala da posustanem. Isidora, ja ti želim da putuješ i znam da putuješ. Znaš da smo mi uz tebe i da te pratimo i da te volim toliko jer volim Lava i Vilu i Nebojšu, sve vas. Nikada neću prihvatiti da neću moći da te okrenem na telefon… Ali, ja ću tebe da okrenem, ja znam da ću da te nazovem, i znam da ćeš ti tada da pričaš sa mnom. Volim te, Isi”, rekla je skrhana bolom Suzana Perić.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar