A izgledao je tako slatko: Staford IZUJEDAO dečaka u kući, evo na šta sada liči njegovo LICE! (FOTO)

Užasna slika obišla je društvene mreže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/susanne 906

Šestogodišnji Kemdon Bouzel jedva je izvukao živu glavu kada ga je napao kućni pas rase staford.

Petogodišnji pas u poslednje tri godine, otkako je član porodice nije pokazivao nikakve naznake promene u ponašanju niti je bio ljubomoran na dečaka, ali pre dve nedelje u kući se umalo dogodila tragedija.

Mali Kemdon krenuo je do frižidera da uzme nešto kada ga je staford po imenu Tristin, koji je vrebao iz ćoška prostorije iznenada napao po licu.

Tri puta ga je snažno ujeo za lice, raskrvarivši ga, a kada je dečak počeo da vrišti i plače, majka je utrčala u kuhinju i jedva oterala psa napolje.

Svi su bili u šoku. Dečak je hitno odvezen u bolnicu gde je zaradio nekoliko desetina kopči. Važnije od toga, porodica se momentalno rešila psa koji je odveden u selo.

Pas Tristin posle napada nije pokazivao više nikakve agresivne elemente, ali porodica se užasno razočarala u njega. Dečak je jedva preživeo. Na sreću, nije mu zakačena nijedna aorta niti mu je oštećen vid, pošto je napad bio u predelu očiju.

“Ovo je nešto najgore što sam videla u životu. Ne želim više da čujem za pse, naročito ne za staforde. Jeste, maze su kada ih lepo vaspitate, a mi smo Tristina savršeno vaspitali. Nikada se ovo pre nije dogodilo. S njim smo završili”, rekla je očajna majka.

Bludna časna sestra zgrozila vernike: Muškarce palila i tajno im rađala decu, učestvovala u UBISTVIMA



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (2)

  1. Pas im unakazio lice decaku , a oni su samo "razocarani". Ta se bolest zove "kuckaritis idiotikus vilgaris". Ja takve pse odmah ubijam i po tome me zna komsiluk. Jedna uciteljica , sto stanuje peta kuca od mene , tri puta me je prijavljivala sto sam hteo da ubijem njeno kuce jer terorise prolaznike po ulici. Dodje njen sin koji zivi u Beogradu na odmor kuci , i pas napadne njegovu kcerkicu. Sve je izujeda kao ovo dete na slici. Sin brze odveze dete u bolnicu a ova babetina dodje kod mene , place i moli me da joj ubijem kuce. Ja joj kazem neka ga ubije njen sin , njegovo dete je unakazio a ona kaze ne moze on da ga ubije , mnogo ga voli. Ja poludim i isteram je iz dvorista. Sutra dodje njen sin i pita me kome bi mogo da pokloni kuce , ali da to bude neko proveren ko ce lepo da ga hrani jer je pas naviko na dobru negu. Ja mu kazem daj ga meni , ima da se brinem za njega ko da mi je rod rodjeni. I on mi dovede kuce i pruzi mi dva lista papira gde je zapisao sta sve kuce voli da jede i koji veterinar brine o njemu. Kaze doci ce opet za tri meseca pa ce da ga poseti da vidi kako je. Vidim , covek opasno bolestan u glavu i kazem , vazi , ima da budes zadovoljan. Krenu on od mene i sve se okrece , zao ga sto se rastaje od dzukca. Za zivotinju mu zao , a cerkicu zasivenu po lice nije ni pomenuo. Mislim da vam je jasno sta je dalje bilo.

    Odgovori

Ostavite komentar