I žene vole da ošacuju: Evo koje delove tela PRVO gledaju kod muškaraca

Gledanje nije rezervisano samo za jači pol

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/omsinghrajputray

I žene vole da vide lepog i negovanog muškarca, baš kao što i muškarci vole da vide lepu i zgodnu ženu.

Nije tajna da i žene vole da osmotre muškarca i njegove atribute.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali koji je to tip muškarca i koje delove tela žene prvo primete?

Atletska figura

Nema sumnje, isto kao što je muškarcima bitno da žena bude zgodna i u formi, tako je i ženama lepo da na prvi pogled vide muškarca koji vežba i koji je atletski građen. Ženama se više dopadaju muškarci sa trapezastom građom i atletskom figurom, sa oštrim linijama tela i čvrstim mišićima.

Foto/Pixabay/Pariderom

Široka ramena

Za žene, muška ramena su simbol snage i muževnosti. Žene vole kada muškarac ima široka ramena i izgleda privlačno dok se kreće. Žene privlači izgled koji pokazuje snagu i dominaciju, a razlog nije samo seksualan, nego je evolucioni.

Foto/Pixabay/adurello

Lepe šake

Lepe, negovane, velike šake – postoji li žena koja ne bi poželela muškarca sa ovakvim rukama? Muške ruke ženama govore mnogo toga: na primer, kakvim poslom se bave, kako i kakav je njihov stav o ličnoj higijeni. Šake su uvek odraz nege i higijene, pa je i kod jednog i kod drugog pola ova bitna stavka da bi ste nekoga privukli.

Foto/Pixabay/spignum

Čvrsta guza

Još jedan dokaz da se žene ne razlikuju mnogo od muškaraca je njihovo obostrano divljenje lepim zadnjicama. Većina je saglasna – zategnuta zadnjica je najbolja! Neophodno je da ona bude čvrsta i mišićava, a većina žena je ubeđena da seks sa vlasnikom ovakve guze obećava lud i nezaboravan provod.

Foto/Profimedia/ Credit line: Eugenio Marongiu / ImageSource / Profimedia

Sočne usne

Žene vole muškarce sa punim i sočnim usnama – ne samo zbog toga što one izgledaju lepo, nego i zbog neverovatnog užitka koji ovakve usne mogu da pruže u svakom pogledu. Prva asocijacija kada vide lepe usne su poljupci, a pune usne asociraju na to da će ljubljenje sa njihovim vlasnikom biti vrlo prijatno i uzbudljivo.

Foto/Freepik/halayalex

Neobavezna brada

Neobavezna brada, stara oko tri dana, pouzdan je znak muževnosti koji veoma privlači žene. Osim što je u poslednje vreme brada postala trend, pa je muškarci jako često puštaju, ona neobavezna brada od par dana ne brijanja im je jako seksi, zato slobodno ostavite brijač sa strane.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar