Ovo može da promeni svet filma: “Mulan” se neće prikazivati u bioskopima, imaće onlajn premijeru

Film će se premijerno biti prikazan na platofrmi Dizni plus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/Disney Enterprises, Inc. via AP

Nova odluka Diznija da prikažu film “Mulan” onlajn i da preskoči bioskopsku premijeru je šokirala javnost. Kritičari misle da ova odluka može potpuno da promeni svet filma.

Prvobitno je bilo planirano da se “Mulan” u bioskopima pojavi u martu, ali je to odlagano više puta jer su mnogi bioskopi bili zatvoreni zbog pandemije, a pre poslednjeg odlaganja, kao datum premijere važio je 21. avgust.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Film će biti prikazan na striming platofrmi Dizni Plus, ali ljudi će morati da plate dodatnih 30 američkih dolara kako bi najnoviji film mogli da pogledaju. Premijerno će biti prikazan 24. septembra, ali kada epidemiološka situacija to dozvoli prikazaće se u određenim bioskopima.

Kritičari komentarišu da bi ova postupak mogao da odluči kako će drugi filmovi koji čekaju premijeru biti prikazani, ali i to koliko su značajni bioskopi. Zanimljivo je da je prvi blokbaster koji će ovo pokušati biti “Mulan”, koja priprada jednoj od Diznijevih najprofitabilnijih franšiza – Diznijeve princeze. Na društvenim mrežama je pokrenuta rasprava o ceni onlajn karte, za koju mnogi smatraju da je previsoka.

Fanovi se sada pitaju da li će “Crna udovica” doživeti istu sudbinu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar