Isplivali detalji AFERE: Tamara Milutinović se KRILA od žene svog izabranika dok je bila s njim?

Nije htela da se sreće s njom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Tamara Milutinović dospela je u centar pažnje javnosti zbog veze sa oženjenim kompozitorom Sašom Nikolićem.

Prema navodima domaćih medija, njih dvoje su već godinu dana u tajnoj romansi, a on je zbog toga napustio porodični dom još uvek zakonite supruge Aleksandre, pa je morao da se preseli u muzički studio, gde već nekoliko meseci stanuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

View this post on Instagram

@saska.nikolic #zena!

A post shared by Sasa Nikolic (@sasko_nikolic) on

“Verovali ili ne, cela ljubavna romansa traje godinu dana. Njima nije bio problem da se pojavljuju u javnosti iako je Saša bio u braku. Viđali su se na javnim mestim, a u prilog tome govori i informacija da su zajedno bili na Oskaru popularnosti koji se održavao u Beču, gde su sve vreme bili prisni, a spavali su i u istoj hotelskoj sobi. Tamara je želela Saška samo za sebe, a koliko znam njegova supruga je ubrzo i saznala pa su se dogovorili oko razvoda”, objašnjava za Blic izvor blizak pevačici i dodaje:

“Tamara se, inače, nekoliko puta i viđala sa njegovom ženom zato što je Saško radio pesme. Kada je Nikolić nedavno otvarao muzički studio, gde je bio veliki broj pevača i kolega, Tamara nije želela da se pojavi kako se ne bi srela sa suprugom svog dragog. Iako je najveći broj pesama Saša uradio za nju, svima je bilo čudo što nema najbliže saradnice na slavlju. Kada su se Aleksandra i Saša dogovorili oko razvoda, na njemu je bilo da napusti porodičan dom, te je jedino rešenje bilo da se preseli u muzički studio gde već mesecima stanuje”.

foto:E-Stock/ Mirko Rodić

Kada su Milutinovićevu pozvali da da komentar na ova saznanja, ona je izjavila da ne želi da priča o tome.

“Ma kakva izjava. Rekla-kazala, nikada nisam komentarisala privatan život. Jesam u emotivnoj vezi, ali to zna onaj koji treba da zna”, rekla je Tamara.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar