Biković: “Moji novi filmovi obrađuju teme izuzetno bitne za srpsku istoriju”

Glumac sada snima film "Košare"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Glumac Miloš Biković ove godine radi na dva nova domaća filma – “Košare” i “Žetva”. Glumac naglašava da oba filma obrađuju teme izuzetno bitne za našu istoriju u društva. Smatra da filmovi govore o stvarima o kojima se dugo ćutalo.

Velikim gestom oduševio fanove: Biković honorar za “Košare” udeljuje porodicima poginulih vojnika

” Ovaj projekat je poseban jer govori o jednom novom nivou koje je ljudska civilizacija dostigla, a zove se ljudsko zlo. Da čovek može da se rekonstruiše na rezervne delove i da se tako protka i to je, rekao bih, opšte čovečanska tema”, rekao je on gostujući u Jutarnjem programu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Žetva” govori o trgovini organima i zloglasnoj “Žutoj kući”, a režiju potpisuje Pol Kampf. Glumac smatra da je odlično što je režiser amerikanac, pa će moći objektivno da prikaže celu priču i omogućiti da ceo svet shvatio šta de dešavalo.

Biković trenutno snima film “Košare”, koji će prikazati  herojski podvig pripadnika Vojske SR Jugoslavije tokom NATO agresije.

Pala je prva klapa: Počelo je snimanje filma “Košare”

”Snimanje je funkcionisalo vrlo haotično jer se ljudi uhodavaju, ali nadam se da će producenti izdžati taj tempo. I moram da napomenem da reditelj Balša Đogo ima neverovtnu energiju i požrtvovanost. Ako on ne iznese ovaj projekat na svojim leđima i sa tom svojom energijom, mislim da niko neće”, poručio je Biković.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar