OTKLONIO sve dileme: Ronaldova poruka obradovala pristalice Juventusa (FOTO)

Portugalac je u torinskom klubu od 2018. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Kristijano Ronaldo osvojio je sa Juventusom osvojio drugu uzastopnu titulu u Seriji A. On je u torinskom klubu od 2018, a pored dva Skudeta ima i jedan Superkup Italije.

Za Ronalda se pominjalo da će preći u Njukasl kod novih šeika, dok isti nisu odustali od kupovine. Pisalo se i da se vraća u Real ili da će krenuti put Pariza u PSŽ.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon završene sezone u Seriji A, sjajni napadač je poslao poruku svim pristalicama crno-belih iz Torina i njom otklonio sve dileme gde će igrati naredne sezone.

“Mnogo mi je drago što sam osvojio dva, od devet uzastopnih šampionskih trofeja Juventusa! Činilo se da je lako, ali nije bilo tako! Iz godine u godinu, talentom, posvećnošću i napornim radom možete da ostvarite ciljeve i bude bolji nego pre. Hajde da osvojimo i moju treću”, napisao je Ronaldo na Instagramu.

Ronaldo je sezonu završio sa 31 datim golom. Juventus se sada okreće obavezama u Evropi, pošto ih očekuje revanš meč sa Lionom u Torinu. Prvi, odigran pre pet meseci, pripao je francuskoj ekipi sa 1:0.

VELIKA SRAMOTA: Inter izgubio živce za konstantno katastrofalno ponašanje Hrvata!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar