Kirjos saopštio da li će igrati na US openu! Ponovo KONTROVERZNA izjava, opet potkačio NOVAKA! (VIDEO)

Australijanac nastavlja u svom stilu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Twitter @BenRothenberg

Nik Kirjos odustao je od učešća na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država, a povodom te odluke obratio se organizatorima turnira.

Australijanac se tom prilikom dotakao i svojih kolega, tenisera, koji prave žurke po Evropi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ove godine neću igrati na US openu. Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona, Artur Ešu. Ali, stojim iza svog naroda, mojih Australijanaca, kao i iza stotina hiljada Amerikanaca koji su izgubili svoje živote. Ovo je moja odluka”, poručio je Kirjos i dodao:

“Morate se ponašati u interesu drugih. Ne možete igrati na stolu, grabiti novac po Evropi ili pokušati da napravite neku egzibiciju od koje ćete zaraditi ‘brzi’ novac. To je sebično, mislite na druge – o tome se radi kod ovog virusa. Ne zanima me na kojem se mestu na rang listi nalazite ili koliko novca imate. Ponašajte se odgovorno”.

Sasvim je jasno da je Kirjos u drugom delu pisma mislio na najboljeg svetskog tenisera, Novaka Đokovića, i na Adrija tur, koji je Srbin organizovao, a koji se neslavno završio.

“Za one koji su se ponašali sebično i kršili pravila, kažem vam srećno. Igrajte na sopstveni rizik, nemam problem s tim”, ponovo je bio kontroverzan Kirjos.

US open 2020. godine, igraće se od 31. avgusta do 13. septembra.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar