Uhvaćeni ste! Ovo su najveće LAŽI koje MUŠKARCI govore na prvom sastanku

Bitno je da se predstavimo u najboljem izdanju ali ne treba preterivati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/freepic.diller

Prvi utisak je bitan, ne samo kada se govori o prvom sastanku.

Naravno da nam je stalo da izgledamo dobro, zvučimo uspešno i samouvereno i uopšteno, predstavimo se u najboljem izdanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zato i ne čudi što obe strane mogu imati visoka očekivanja. Ali, šta kada se ispostavi da je metak zapravo ćorak? Odnosno, kad mislimo jedno a ispostavi se nešto sasvim treće?

Jer, kako izgraditi uspešan odnos ako je zastupljen na lažima? Nekad, male bele laži nisu toliko veliki problem, jer svi želimo da malo ulepšamo stvarnost ali, ako vas laže da nema na primer ženu i decu, a ima ih, možete biti u velikom problemu kasnije.

Na postalu Yourtango, žene su nabrojale najčešće laži sa kojim su se susrele na prvom sastanku.

Foto/Freepik/svetlanasokolova

Novčana situacija

Budimo iskreni, muškarci su kroz istoriju konstantno ocenjivani prema tome koliko zarađuju i koliko mogu da ulove odnosno obezbede svoje domaćinstvo.

Novčani problemi nisu ono čime bi se iko pohvalio, te ako vaš muškarac pokuša da vas impresionira pričama o putovanjima ili kako je kupio ovo, ono, verovatno ne želi da pomislite kako on nije u stanju da zaradi.

Nemojte da se iznenadite ako saznate da on zapravo nema veliku platu ili je u velikim dugovima.

S kim deli životni prostor

“Ma ne, ja živim sam, ko još živi sa mamom u nekim godinama?” A ono, kod kuće mama koja mu pegla košulje. Da se razumemo, nemamo ništa protiv njegove mame! Ali, ako muškarac živi sa svojom porodicom ili cimerima, a to pokuša da sakrije, možda to radi da ne pomislite kako on ne zarađuje dovoljno da bi živeo sam.

Razgovor na ovu temu neće započeti, jer ne želi da laže o tome. Ako ga pitate i on vam odgovori, verovatno će da se potrudi da ta životna situacija izgleda kao privremena stvar.

Foto/Freepik/drobotdean

Postoji li druga?

Ovo je ozbiljna laž. Čak i ako je u vezi pred raskidom, ovo morate da znate. A kamoli ako je u braku a odlučio je da vidi kakva je situacija u svetu samaca.

Zamislite da sa ovakvom osobom uđete u ozbiljnu vezu a ispostavi se da ga kod kuće čekaju žena i deca? Zato, dobro obratite pažnju.

Rutina vežbanja

Čuo je da volite kad muškarac ima pločice na stomaku i zato će vas daviti malo duže o svojoj navodnoj fitnes rutini. Može da vam kaže da je redovan gost u teretani, što može da znači da ide jednom nedeljno a možda ni toliko.

Naravno, ovo ne vredi u slučajevima u kojima je on zaista veoma aktivan.

Foto/Freepik/cookie_studio

Njegov poslednji raskid

“Znaš, bivša mi je bila užasna, varala me je a sve sam joj dao”, da i ovo vam je verovatno poznato. Možda stvarno jeste tako bilo. Ali, šta ako je ON taj koji je varao? Ili jednostavno on bio krivac za krah te veze?

Čak i ako je devojka ta koja mu je slomila srce, ukoliko odluči da to podeli sa vama, verovatno će se truditi da “ulepša istinu” i predstavi se u boljem svetlu.

Njegova prošlost

Nekad, određene osobe imaju prošlost koje se stide. Nevezano da li je imao neki zdravstveni problem ili problem u globalu, (možda je bio zavisnik, kriminalac ne daj bože) ili je varao partnerku, sigurno vam to neće reći ne samo na prvom sastanku, već možda i nikada.

Budete li ga pitali ili ga pritiskali da vam kaže, može se desiti da slaže, jer smatra da ga ne poznajete dovoljno da biste prihvatili to saznanje o njemu.

Foto/Freepik/Freepik

Njegov posao

Neće vas potpuno slagati i reći vam da je lekar, ako je zapravo samo domar, ali možda će malo “rastegnuti istinu” kako bi njegov posao zvučao bolje.

Spreman sam za vezu!

“Znaš, do sad mi je bilo teško da se vežem, ali mislim da sam konačno spreman ta tako nešto. Neverovatno kako utičeš na mene!” Zvuči poznato?

Ako ste naleteli na ovakav “primerak”, bežite glavom bez obzira. U većini situacija, ne samo što mu nije do vezivanja jer nije ljubitelj monogamije, već neće dopustiti ni da ga previše ispitujete o trajanju njegovih veza i vernosti.

Svoje “frajerske” poteze neće spominjati, odnosno broj partnerki ali isto tako, neće ni reći da ga zapravo ozbiljniji odnos ne zanima.

Foto/Freepik/master1305

Njegovi prijatelji

Kažu da si onakav kakvi su ti prijatelji. Shodno tome, sigurni smo da vam neće reći baš u “sitna crevca”, kakav mu je koji prijatelj, a ne daj Bože, ako je neko od njih problematičan.

Verovatno će i provući da, on zapravo ne provodi toliko vremena sa njima, više s vremena na vreme, ako je neka utakmica ili slično. Draže mu je da se druži sa vama. Učiniće sve samo da vas ne odvrati od sebe. I to je lepo, ali ipak treba da znate kako stvari zaista stoje.

Foto/Pixabay/DivvyPixel

Ženim te ili želim te?

Događa se da izađete sa muškarcem koji je na primer zauzet. Možda vas to i neće toliko uznemiriti, pogoto ako vam se ta osoba dopada. Ali, pre nego što nastavite sa izlascima, uverite se koje su zapravo njegove prave namere.

Nekad će se možda i desiti da izlazite sa slobodnim tipom ali koji nema nameru da ulazi u vezu. Povremeno viđanje je sve što mu je potrebno i nema vremena za nešto ozbiljnije.

Naravno, na kraju dana, bitno je da istaknemo da nisu svi muškarci isti. Ima i onih poštenih. Ali, otvorite oči i dobro slušajte. Bolje je biti oprezan nego završiti slomljenog srca.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar