Muškarci, obratite pažnju! 3 stvari koje ŽENE hoće u krevetu, a retko kad im ih pružate

U vođenju ljubavi je bitno da podjednako uživaju obe strane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/bearfotos

Alana Pret, ekspert za veze i seksualne odnose otkrila je tri najčešća zahteva svojih klijentkinja tokom seksa, koje su one uputile svojim partnerima.

Ona kaže da joj je neverovatno da i dalje mnogi muškarci smatraju da žene nemaju podjednako jaku želju za seksom kao što ima muški pol.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo na koje stvari muškarci treba da obrate pažnju tokom vođenja ljubavi.

1. Gledajte je više u oči

Foto/Freepik/freepik

Pret kaže da se njene klijentkinje često žale kako ih njihovi partneri tokom seksa ne gledaju dovoljno u oči. One se osećaju izostavljeno ukoliko partner skoro sve vreme drži zatvorene oči, ili gleda samo određene delove njihovog tela. Neke kažu da se zbog toga povremeno osećaju samo kao komad mesa!

2. Ostanite pored nje bez obzira na sve

Foto/ Freepik/ prostooleh

Seks je za pojedine žene dobar izgovor za oslobađanje negativnosti, stresa, kao i emotivnih rana, pa zbog toga može da se desi da vaša partnerka krene da plače, ponaša se drugačije, previše je “nevaljala”, ili možda izbezumljena… Nemojte da je osuđujete ili da shvatate to lično. Bitno je da i u ovakvim trenucima emotivnih rolerkostera u krevetu imate razumevanja i budete joj čvrsta podrška, piše HuffPost.com.

3. Vaš vrhunac nije i njen vrhunac 

Foto/Pexels/WR

Mnoge žene nemaju pojma da su sposobne za više orgazama odjednom, zato što se uglavnom seks završava čim muškarac dođe do vrhunca. Ali, šta je sa ženom, šta ako ona nije gotova? Ne prekidajte intimnost odmah nakon što dođete do kraja! Čak i ako vaš polni organ više nije u erekciji, uradite bilo šta što će vašu partnerku zadovoljiti, tako da može da istraži do kraja svoju erotsku prirodu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar