Majka petoro dece priznala da je bila sa više od 50 muškaraca: Prijatelji zanemeli, pa im rekla još i OVO

Niko nije mogao da pretpostavi da je bila toliko seksualno aktivna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/constanceandhall

Blogerka Konstans Hol odavno u tekstovima piše britko, jasno i bez dlake na jeziku.

Voli da sagledava stvarnost i provocira konzervativce na razne načine a najviše je nervira licemerje i lažni moral.

U jednoj od svojih kolumni ova majka petoro dece otkrila je da je tek nedavno priznala prijateljima, govoreći o seksu, da je u životu bila sa većim brojem muškaraca od ostalih.

“Brojala sam dok nisam došla do broja 40, a sad mislim da ih je bilo više od 50. Ali to me ne svrstava u ku…e jer one ne postoje. One su izgovor slabića i dosadnjakovića koji ne umeju da uživaju u životu. To što sam bila sa više od 50 tipova ne znači da sam dr…a. Ako je ovaj svet satkan od lažnog morala i tajnovitosti privatnog života, u redu. Nisam ni morala da otkrijem taj podatak. Vidim da su mi se i prijatelji šokirali kad su čuli. Ali i njima sam rekla da me to ne čini ku…m jer one ne postoje”, napisala je blogerka.

 

View this post on Instagram

 

Queen in a message, “Anyway I don’t even know why I’m messaging, I don’t expect a reply. Probably because I wanted to tell someone and get it off my chest. Someone that won’t just think I’m a slut” Me, “I don’t think your a slut because Sluts don’t exist. They were invented to control women like the boogie man was invented to control kids. A player? Maybe. But hey.. don’t hate the player hate the game. ??” Nothing freaks out the patriarchy quite like a sexually liberated woman. I once had a partner threaten to tell all of our friends that I had slept with over 40 men. I couldn’t believe he would defame me like that…. Pretty sure my last count was over 50 men. ?? You don’t have to tell anyone your numbers if you do

A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall) on

Bilo je puno reakcija na njen tekst, naročito od pripadnica lepšeg pola koje su gubile momke kada bi im priznavale sa koliko momaka su bile pre njih.

“Volim ovu otvorenost, hvala vam. Moja poslednja veza završila sa onog momenta kad je partner shvatio da imam više seksualnog iskustva od njega. To su gluposti, odrastite muškarci jednom”, napisala je jedna Džena.

Natali iz Ohaja napisala je da je ona spavala sa 23 muškarca od 16. do 37. godine, dok je njen sadašnji muž bio samo sa četiri žene pre nje.

“Odlično se slažemo sad. Prvo mu je bilo teško da prihvati toliki broj, ali kad je shvatio da je to meni bio samo seks, nikakve emocije nisu bile prisutne, bilo mu je lakše”.

Majka mislila da joj je ćerka mamurna, a onda je iznenada preminula: UZROK smrti ju je dotukao



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (8)

  1. Neznam kako,ali jedno istraživanje je pokazalo,da je muškarac sreo za brak Kad je imao 12 žena prije braka. Moje lično mišljenje je,da muškarac u svom životnom vijeku, treba da ima više žena nego godina.

    Odgovori
  2. Auuuu, ti si bas fokusirana na najlepse stvari u seksu, prelazne bolesti. Mora da si najzabavnija osoba po zurkama.

    Odgovori

Ostavite komentar