Bil Gejts nije moj ljubavnik: Ilon Mask u svom stilu odgovorio na kritike osnivača Microsofta (FOTO)

Vlasnik kompanija Tesla i SpaceX indirektno uzvratio tech magnatu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Dan pošto je osnivač Microsofta Bil Gejts kritikovao Ilona Maska zbog njegovih komentara o koronavirusu, ekscentrični milijarder indirektno je uzvratio na svoj način, i zapalio Twitter!

Poruka: “Glasine da smo Bil Gejts i ja ljubavnici, apsolutno nije tačna” dobila je više od 130.000 lajkova u kratkom roku, ali se Mask nije zaustavio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vlasnik kompanija Tesla i SpaceX poznat je po svojim komentarima na društvenim mrežama, a očigledno da nije mogao da prećuti Gejtsove kritike.

Javne kritike

Podsetimo, osnivač Microsofta je za CNBC pričao o vestima, koje se mogu pronaći na internetu i društvenim platformama, a potom je razgovor usmeren prema Masku i njegovim komentarima.

On je na Twitteru često umanjivao opasnost od virusa, komentarisao broj žrtava COVID-19 i tvrdio da su deca “u osnovi” imuna na bolest.

“Nije baš uključen u projekat vakcine. On izrađuje sjajne električne automobile i njegove rakete su dobre. Nadam se da neće komentarisati stvari u koje nije dovoljno upućen”, rekao je Gejts.

Printscreen Twitter

Lavina komentara

Posle prve poruke, koja je izazvala i lavinu komentara na Twitteru, Ilon Mask je nastavio u svom stilu:

“Noćas sam umro na tvojim rukama”, “Koja je tvoja omiljena tehno pesma”, “Bili G nije moj ljubavnik…”

Pratioci poznatog milijardera nisu izdržali da prokomentarišu njegove poruke, a pojedinci su se našalili na račun vlasnika Tesle. Ostaje da vidimo, hoće li Gejts uzvratiti…



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar