BEZ Džejmsa do nove pobede: Još jedan trijumf “jezeraša” (VIDEO)

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su sa 123:116 Vašington Vizardse u predsezonskoj utakmici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill, File

Los Anđeles Lejkersi su na utakmicu sa Vašingtonom došli bez Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa, Kajla Kuzme i Dvajta Hauarda, koji je prethodnih dana ponovo bio na meti američke javnosti zbog svog stava o vakcinaciji.

To ih ipak nije sprečilo da pobede već oslabljeni Vašington sa 123:116 i nastave da pobeđuju tokom predsezonskih utakmica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prva četvrtina je bila sjajna, obe ekipe su bile izuzetno raspoložene i postignuto je čak 73 poena i Los Anđeles Lejkersi su imali tri poena prednosti. Aleks Karuzo i Deni Grin su se isticali u “jezerašima”, dok smo na drugoj strani videli Bongu i Nejpira koji se odlično nose.

Čak je i drugi kvartal bio prilično efikasan i kvalitetan, Lejkersi su uspeli da ostvare samo pola koša prednosti, odnosno da sa +4 odu na poluvreme, a Haćimura i Brajant su odigrali veoma dobro u periodu kada je njihovom timu to bilo potreno.

U drugom poluvremenu su izabranici Frenka Vogela uspeli da “ispraše” oslabljene Vizardse, koji su pokušali trojkama da nanesu Lejkersima štetu, ali su na kraju bili neuspešni i upisali poraz rezultatom 123:116.

Najefikasniji je bio Džej Ar Smit sa 20 poena, Vejters je dodao 18, Karuzo 17, Grin 13, Kuk 12 i Kekok 11. U redovima Vašingtona, Haćimura je sa 19 poena bio predvodnik, poen manje imao je Džerom Robinson, Šabaz Nejpir postigao je 16, a po 12 imali su Braun, Brajant i Smit, dok je 11 postigao Mo Vagner.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar