Nedeljni horoskop od 27. jula do 2. avgusta: Nervoza, napetost, ali i nove poslovne prilike su pred nama

Zvezde za naredne dane svim znacima zodijaka obećavaju neprestanu "borbu sa vetrenjačama"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Carabo Spain

OVAN

Posao
Posao je uobičajen toliko da ste spremni za malu pauzu. Nemojte ulagati ili investirati jer možete sve platiti više nego što vredi. Sredinom sedmice energija je malo lakša jer ste odlučili da uzmete odmor. Sada obavljate zadatke brže i lakše. Povoljan uticaj Meseca tera vas da isplanirate kratke puteve. Krajem ovog perioda možete imati prepreke na administrativnom polju. Platite sve zaostale račune, ne ostavljajte ništa jer ćete sigurno zaboraviti na svoje obaveze.
Ljubav
Vaše ljubavno polje je slično vremenu koje nas zapljuskuje kišom i Suncem naizmenično. Vi ipak u svemu vidite neki sjaj. Ne dozvoljavate negativnim osećanjima da prevladaju. Dajte sve od sebe da se vodite svojim osećanjima, bez obzira na spoljne faktore. Neko iz porodice meša se u vaš ljubavni život. Spremni ste da tome stanete na put. Potrebno je da dignete svoj glas.
Zdravlje
Povremeni problemi sa varenjem.

 

BIK

Posao
Ove nedelje zvezde vam garantuju neprestanu “borbu sa vetrenjačama”. Na poslovnom planu vreme se razvlači kao testo. Poslovi se ređaju, gomilaju, kraja nema. Vi se upirete da se organizujete ali ne uspevate. Sredinom nedelje očekivana poslovna saradnja izostaje. Međutim, krajem ovog perioda polako dolazite sebi i ulazite u dnevni ritam.
Ljubav
Dani pred vama su kao muzika akapelo. Pevate na suvo bez istrumenta. Tako i na vašem ljubavnom polju uvek nešto fali. Nikako da se uštimujete. Sredinom sedmice gubite svoje urođeno strpljenje pa možete ući u sukob zbog novca ili planova investicija. Zato vam kraj perioda obećava smirenje i bolju koomunikaciju sa partnerom.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Nedelja pred vama obećava puno napetosti i nervoze. Na poslovnom planu potrebno je da radite u korist opšteg dobra, a ne samo da mislite na svoje potrebe. Osvestite svoju kreativnost i dajte prednost svojim pravim veštinama. Potrebno je da budete jasni i koncizni. Za ostale potencijale ne brinite, mogu da sačekaju.
Ljubav
Ovo je sedmica napetosti i sukoba. Kao dva tigra koji se međusobno ujedaju. Pokušajte da prihvatite svoje porodične obaveze. Slobodni Blizanci mogu naći utehu u papralelnoj vezi koja im na žalost, neće pomoći. Oslonite se na sebe jer jedino tako možete izaći iz neverovatno bezvezne situacije.
Zdravlje
Reumatski bolovi.

RAK

Posao
Ovo je sedmica poslovnih prilika. Iskoristite svoje nakupljeno samopouzdanje i krenite u poslovnu prednost. Nemate konkurencije u vašim dobrim idejama. Zato sredinom sedmice počnite delima da se dokazujete. Krajem nedelje veoma je izvesno da možete biti zadovoljni svojim poslovnim učinkom.
Ljubav
Iako početak nedelje ne obećava sjajne ljubavne prilike, vi ipak imate svoje svetlo. Vi ste se promenili ali menja se i vaš partner. Zato možete pokušati da popravite koomunikaciju koja vas vodi u bolje dane. Povoljna sedmmica da napunite partnerski odnos svežom ljubavnom igrom.
Zdravlje
Opšte stanje organizma povoljno.

LAV

Posao
Prihodi su vam ustaljeni. Međutim, novih dodatnih poslova nema. Lepo ste sve isplanirali ali objektivne okolnosti čine svoje. Zastoj u poslu vas ljuti ali ne samo zbog novca nego zbog učmale atmosfere. Navikli ste na akciju pa se sredinom nedelje na silu možete potruditi da unesete dinamiku na poslovnom planu. Krajem nedelje ponovo imate zastoj.
Ljubav
Ni sami ne znate šta da očekujete od sebe a ponajmanje znate šta da očekujete od partnera. Niste načisto šta hoćete od svog ljubavnog i porodičnog života. Imate osećaj kao da ste izgubili kompas. Aspekti su takvi da vam ova sedmica neće razrešiti vaše dileme. Povedite se svojim instiktom i pre svega budite iskreni prema sebi.
Zdravlje
Zdravlje se stabilizuje.

DEVICA

Posao
Vi ste krenuli na sve strane. Zadajete sebi toliko posla da ne možete sve da postignete. Vama je savršeno jasno šta treba da radite, ali nije vam jasno da ne možete sve odjednom da završite. Nestrpljivi ste i do vas uvodi u greške i pogrešne brzoplete odluke. Moguće su finasijske blokade, pa i to može da vas dodatno uspori.
Ljubav
Budite predvodnik sebi i partneru jer tako stičete veliko samopuzdanje. Vama je to ove sedmice bitno. Gajite ljubav i zalivajte svoje odnose sa malo dodatnog humora. Tako možete mnogo lakše pregurati napornu nedelju. Partner je spreman da vas prati u svim predlozima i planovima.
Zdravlje
Bez tegoba.

VAGA

Posao
Mogućnost da budete ucenjeni na profesionalnom planu neće vam lako pasti. To su izazovi koje možete prevazići vremenom. Zauzmite čvrst stav, bez obzira na koliko ste povređeni odlukama nadređenih. Pokažite sebi i drugima da ste ličnost koja ima svoj stav. Krajem sedmice, ako imate mogućnost, radite od kuće, jer tako možete izbeći sukobe sa kolegama.
Ljubav
Pred vama je kritična sedmica kada se radi o stabilnosti zajednice. Imajte na umu da ništa nije dobro ili loše jer to isključivo zavisi od vaših uverenja. Ne verujte u šarene laže već u dela i realnost koja vam može pokazati pravi put. Imate svoje adute koje možete primeniti čak i u nastupu besa i ljutnje.
Zdravlje
Manji problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Posao
Početkom sedmice polako počinjete da nazirete nove planove kada je vaše poslovanje u pitanju. Nije sve izgubljeno kako se vama čini. Potrebno je da napravite preokret. Mogući su problemi sa administracijom u najbanalnijem smislu. Stavite svoje potencijale ispred sebe i pratite prirodu svog karaktera.
Ljubav
Ne menjajte principe, sa vašim ljubavnim poljem je sve uredu. Vi sumnjate samo u sebe, ali ne i u partnera. Ove sedmice možete imati pojačane emocije. To samo znači da se možete uveriti da ljubav nije iščezla. Svesni ste da idete kroz novi proces kada je ljubav u pitanju.
Zdravlje
Pojačajte imunitet.

STRELAC

Posao
Imate nova zaduženja i to je dobro za vas. To vas čuva od crnih misli i stvara vam osećaj pripadnosti i neophodnosti. Ove sedmice potrebno vam je da budete mentalno zauzeti jer ste bili na kraju živaca. Ne sumnjajte u dobre namere svog poslodavca. Odradite dobro poslovni projekat jer vas ubrzo čeka sledeći.
Ljubav
Zaokupirani ste novim zajedničkim planovima i zaduženjima. Ipak imate finasijske izazove ove sedmice koji vam migu pokvariti raspoloženje. Selidba jeste planirana, ali ne ove nedelje. Sredinom sedmice imate dodatne ciljeve koji partneru mogu nabiti napetost. Čuvajte se bespotrebnih rasprava koje mogu da vas zaustave u konkretnim lepim planovima.
Zdravlje
Povremeno nestabilno.

JARAC

Posao
Imate neprijatelje koji su vam jako blizu. Takođe i poslovne saradnike koji vam rade iza leđa. Morate uložiti svoj dodatni trud da savladate izazove koji su ispred vas. Konkurencija vam nije problem. Potrebno je da očistite svoje nelojalne saradnike. Krajem sedmice blaga stabilizacija na poslu.
Ljubav
Niste spremni da popuštate. Ne želite da držite odnos koji ne umete da kontrolišete. Zato ove sedmice možete definitivno odustati od partnerskog odnosa koji je realno već ugašen. Posvetite se sebi i ove nedelje pozovite proverene prijatelje koji mogu da vam daju lepe ideje.
Zdravlje
Zdravstveno stanje je stabilno.

VODOLIJA

Posao
Svi oko vas su skloni u prenagljivanju odluka, nemojte biti i vi. Ovo je nedelja u kojoj ne treba davati, ali ni primati savete. U svim važnim odlukama, ako bude i bilo potrebe za njima, vodite se svojim instiktom. Verujte sebi i svom iskustvu. Nemojte imati prevelika očekivanja od pojedinih saradnika jer vam to može biti kamen spoticanja.
Ljubav
Zaista, suprotnosti se privlače ali samo do onog trenutka dok jedna ne nadvlada drugu. Zato je ovaj period za odluku opredeljenja. Jeste li u vezi ili niste? Za koga ste se odlučili da mu poverite svoje planove budućnosti? Sredinom sedmice možete dobiti bar neke odgovore.Tako da možete osetiti olakšanje i smanjenje priska kada su partnerski odnosi u pitanju.
Zdravlje
Dobro se osećate.

RIBE

Posao
Poslovna situacija garantuje promene. Neke Ribe mogu izbeći finasijske rizike ako ne ulaze u sumnjive poslovne prilike. Ovo nije period sticanja kapitala već održanja resursa. Zato nemojte rizikovati, nego budite u rutini svojih poslovnih aktivnosti.
Ljubav
Izmerite svoje granice strpljenja. Treba vam mala pauza samo da bi videli gde tačno želite da budete. Važno je da pratite svoje instikte da bi mogli bez ikakve dodatne krivice da preduzmete odgovornost.Takođe je ovo sedmica kada nećete slušati tuđe savete, zato verujte i slušajte sebe.
Zdravlje
Povremene glavobolje.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar