Milica Dabović optužuje oca deteta da je KRAO stvari po kući, a ovo je šok: Prodao je Stefanova kolica!

Bivša košarkašica proživela pakao sa bivšim

Foto: E-Stock/D. Milutinović

Bivša košarkašica prošla je kroz tešku fazu svog života sa bivšim partnerom, odnosno, ocem njenog sina Stefana.

Ona je rešila da otkrije sve što je sa njim proživela u knjizi koju uveliko piše, a javnost je u šoku zbog pojedinih detalja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“V.R. je pet dana pred moj porođaj s njegovim detetom rekao da je istina sve što su novine pričale, da me je prevario. Rekao je da nije V.R., a moja sestra mu je našla ženu i dete i sve otkrila. Njegova supruga je tada rekla da je on Lj. H., da ima dijagnozu patološkog lažova i da je čovek koji je došao iz Sarajeva, a ne iz Beča i da tu živi kod svoje babe. Svašta mi se izdešavalo… Kako me je nasamario…Došao je kući sa ajpedom, kao poklonio Stefanu, pa uzeo i njega i moj telefon, promenio mi sve šifre, spojio moj telefon sa njegovim kompjuterom i napravio mi pakao od života. Ovo je samo mali deo svega što sam prošla u životu…”, priča bivša košarkašica za “Blic” i otkriva da suzama leči dušu.

“Tu tek moj pakao počinje, ali onaj najvažniji detalj jeste kako je moj sin Stefan dobio ime. Plače mi se kad se setim, blam me je da ispričam. Kad god pišem, mnogo plačem, valjda tako čistim dušu. Razmišljam šta sam sebi dozvolila. Lj. je držao pola Beča, a čovek živi sa babom. I od žene se razveo i ta mu žena ne da da joj priđe. Najgore je što ima još takvih žena i želim da sprečim da se tim ženama ovako manipuliše. Stop prevarama i lažima, šta je ovo što se dešava?”, pita se Milica i tvrdi da je otac njenog deteta pokrao sve vredno što je u stanu imala.

foto:E-stock

“Sve one dugove što sam vratila i podigla se na noge, sve je propalo, Sve je pokrao. Sav novac i zlato, telefone, sve što je vredno u stanu on mi je ukrao. Našao je milion i jedan izgovor, i dalje imam poruke u kojima mi obećava da će vratiti. Vodio me je na kamp, tamo ukrao svu sportsku opremu, sokove iz magacina, odneo što su mi sponzori dali. Hvala bogu, sad će godinu dana kako se sa njim nisam srela. To je pakao”, kaže i sa knedlom u grlu dodaje:

“Nisam imala da kupim Stefanu kolica, drugarice su ih kupile pet dana pred porođaj. A on je pet dana posle porođaja zvao da me vrati u stan nakon šetnje sa bebom pošto sam se autobusom vozala. Nikad mi ta kolica više nije vratio, ja ukapiram, čoveče on je prodao detetova kolica! Tri meseca kolica za dete nisam imala da ga vozim”.

 

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar