Vrelo da vrelije ne može! 8 IGRICA koje će izludeti i vas i vašeg PARTNERA

Neka igre počnu!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/rawpixel.com

Znamo da situacija nije idealna.

Ali nema razloga da ne pokušamo da izvučemo najbolje iz nje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nema razloga da se odreknete putovanja (možda ne možete na Bali, ali smo savršeno sigurni da Srbija nudi i više nego dovoljno prelepih destinacija koje sadrže sve što vam je potrebno).

Takođe nema razloga i da se maksimalno ne opustite sa partnerom.

Evo nekoliko predloga:

Neka plaža (bazen) bude mesto predigre, iskoristite svoj kupaći za vezanje, a letnja dešavanja mogu da budu savršena prilika za neka nova iskustva. Tako blizu da vas otkriju, a ipak tako daleko…

Foto/Freepik/prostooleh

Vlažne igrice

“Parovi koji se zajedno igraju, imaju najbolje seksualne odnose”, izjavila je Gloria Brejm, autorka i seksualna terapeutkinja.

“Idealno bi bilo da imate svoj bazen, ali podjednako, pa čak i uzbudljivija, će biti neka mala skrivena uvala ili jezerce gde biste mogli da se kupate goli. Iako je seks u moru rizičan zbog povećanog rizika od infekcije urinarnog trakta, malo predigre u moru može biti jako seksi. A ako imate sopstveni bazen, ne bi bilo loše da pored njega držite silikonski lubrikant”, savetuje Aleida Hainc, klinički seksolog, prenosi 24sata.hr.

Foto/Freepik/halayalex

Bez donjeg veša

Ukoliko želite se odmah osetite seksepilnije, obucite haljinu, ali bez donjeg veša. Odmah ćete se osetiti privlačnije, a osetićete i naboj seksualne energije. A ako tu informaciju šapatom podelite sa svojim partnerom i njega ćete uvući u svoje seksualno raspoloženje.

Bikini vezivanje

Evo jedne seksualne igračke koja ima dvostruko dejstvo – oprema za plažu i vruće letne noći.

“Iskoristite svoj bikini i zavežite mu ruke… ili noge! Ni vi ni vaš partner više nikada neće gledati bikini istim očima”, objašnjava Brejm.

Neka vaša letnja dešavanja budu uzbudljivija

Skoro svi, tokom letnjih meseci, tokom mesečno prave roštilj, ili malo okupljanje prijatelja. Koliko god im se radovali, ruku na srce, takva dešavanja mogu biti i vrlo zamorna. Zabavite se i vi i vaš partner. Iskradite se iz gomile i priuštite sebi jedan seks na brzaka, možda i na otvorenom.

Foto/Pixabay/PDPics

Mentol nije samo za dah

“Tokom vrelih i sparnih letnih noći pojedite mentol bombonu prie nego što partneru pružite oralno zadovoljstvo. Mentol koji se zadržao u vašim ustima će vašem partneru stvoriti trnce kada ga istovremeno obliju hladnoća i vrućina”, kaže Heinc.

Podignite piknik na viši nivo

Zaboravite stari trik sa kockicama leda i probajte nešto novo, kao što su kuglice dinje ili lubenice dodatno ohlađene u zamrzivaču. Uzmite kuglicu i njome lagano prelazite preko erogenih zona vašeg partnera. Razmišljate o ovome kao o zdravom, bezalkoholnom shooteru.

Foto/Freepik/senivpetro

Iznajmite sobu

“Najam sobe u hotelu ili motelu je idealan letnji način da se vi i vaš partner rešite rutine i ponovo posvetite malo vremena jedno drugome”, savetuje seksualna terapeutkinja Kristin Milrod.

“Ali, ponašajte se kao da ste potpuni stranci i neka igre počnu! Ipak se letni ljubavni romani temelje na ludim strastima među potpunim strancima”, objašnjava Milrod.

Zgrabite peškir

Što je leto bez seksa na plaži? Ali uzevši u obzir, gužve, sunce i pesak, možda je najbolje da sam seks ostavite za neko drugo mesto, a neka plaža bude mesto vaše predigre.

“Ponesite dodatni peškir, prekrijte se oboje ili samo jedan od vas i neka ruke krenu da istražuju. Ne preterujte i vrhunac odlažite tokom dana, jer ćete tako uveče osetiti erupciju seksualne energije”, zaključuje Milrod.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar