Komšinica uhapšenog Baneta Vidakovića otkriva: Iz njegovog stana često se čuju užasni zvuci

Glumac je neretko imao teške krize u svom stanu...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

U subotu, 17. jula,  glumac Branko Bane Vidaković (61), zajedno sa M.I. (40) uhapšen je u Beogradu nakon što su ga policajci zaustavili dok je vozio automobil. Kod njih je u tom trenutku pronađeno 30 grama heroina.

Oni su optuženi za posedovanje i dalju preprodaju druge, a čak 20 grama pronađeno je u M.I. hirurškoj maski. Nakon pretresa Vidakovićevog stana na vračaru, pronađene su dve vagice kao i  još 10 grama narkotika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Obojica su se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjasnila da nisu krivi, odnosno da droga nije bila namenjena za rasturanje, već za ličnu upotrebu. Nadležni zamenik javnog tužioca zatražio je da se obojici odredi pritvor.

“Svi znaju da se godinama DROGIRAM, ali nisam diler”: Otkriveno šta je Bane Vidaković rekao na saslušanju

Ekipa portala Alo posetila je zgradu u kojoj Vidaković živi, a jedna od njegovih komšinica otkrila je da se iz njegovog stana često čuju užasni zvuci.

“Iz njegovog stana često se čuju užasni zvuci. Nije tajna da se valja po podu od bolova koje izaziva kriza zbog droge. Znamo svi da već dugo koristi narkotike”, ističe na početku komšinica poznatog glumca pa dodaje:

“Jedan od komšija je zvao policiju, jer je smatrao da je Bane pao u krizu. Vidaković je izleteo iz stana da “završi” heroin, a to je kasnije koliko znam potvrdila policija na saslušanju. Šuška se po komšiluku da uzima veće količine narkotika za ličnu upotrebu.

Foto/ Printscreen/ Youtube

Glumčeva komšinica za kraj govorila je o trenutku kada je policija uhapsila Vidakovića:

“Kada je došla policija nisu hteli da im otvore vrata od auta, pa su izvršni organi bili prinuđeni da razbiju staklo automobila kako bi ih uhvatili.”

Komšinica naglašava da osim onoga što je čula nije imala neprijatnosti sa Banetom.

“Nikada nije bio nasilan prema ljudima koji žive pored, niti neprijatan. Strašno je samo što se tako uspešan čovek uništava”, piše Alo.rs.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar