Nekadašnjoj zadrugarki bivši momak OBIO AUTO, a ona mu još gore uzvratila: Bio je kriv!

O tome je čak i tekst njene pesme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Bivša zadrugarka, pevačica i glumica Višnja Petrović, ponosna je na svoju poslednju pesmu “Izvini gade”,  koja ima vrlo zanimljiv tekst. Naime, Višnja u pesmi peva o tome da je demolirala autobomil dečka koji ju je prevario, zbog čega se nameće pitanje da li je i ona možda doživela nešto slično.

Pevačica je otkrila da je imala situaciju približnu ovoj, kao i zbog čega je do incidenta došlo:

 

“Nisam od onih koji lome telefone, kuće i automobile kad su besni, ali mi se desilo da moj auto bude obijen”, počinje priču Višnja i dodaje da joj je izvesni dečko obio automobil.

“Jedan muškarac je to uradio da bi ga napunio cvećem, jer je bio kriv, što je mene još više iznerviralo i navelo na to da karminom išaram njegov auto i polupam mu prozore”, kroz smeh se priseća pevačica i objašnjava da ona svojoj jačoj polovini teško prašta greške.

“Praštam ako se muškarac promeni i pokaje, a ne zbog poklona i cveća”, rekla je Petrovićeva i dodala zbog čega ponekad ima poteškoće u ljubavnim vezama.

 

 

View this post on Instagram

 

??? . . . Makeup: @bojanvukadinov Hair: @aleksandargligorievski_hair Nakit: @helenadia_rs

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnja_official) on

“U vezi moram da budem tretirana kao princeza, na to su me roditelji navikli, zato danas ne pristajem ni na šta manje! Misle da mogu sa mnom lako, ali to ipak nije tako”, kroz smeh kaže pevačica za ,”Alo”.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar