Milica Pavlović pomogla baki Smilji koja je POTRESLA Srbiju: Briznula u plač kad je srela pevačicu (FOTO)

Nije ostala imuna na njenu tešku priču

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot TV Pink

Pevačica Milica Pavlović odlučila je da pomogne baki Smilji iz Brusa kada je njenu tužnu priču čula na televiziji.

Ova sedamdesetpetogodišnja starica nema novca za hranu i lekove, a živi u kući koja je uništena u požaru, što je potreslo pevačicu, koja je pozvala centar za socijalni rad u ovoj opštini i otišla joj u posetu.

Foto: Screenshot TV Pink

Milica je baki pomogla finansijski, ali joj je donela i sve što joj je bilo potrebno od osnovnih potrepština, a sve to je zabeležila kamera emisije “Premijera – Vikend specijal”.

Baka Smiljana Ilić nema nikoga, ni decu ni bližu rodbinu. Primanja nema, pa joj komšije pomažu, a kada je videla da je poznata pevačica došla da joj pomogne, čvrsto ju je zagrlila i briznula u plač.

Foto: Screenshot TV Pink

“Nema plakanja, kad imate divne ljude oko sebe…”, pokušavala je Milica da je smiri.

Milica je posle toga popričala sa Smiljom, koja se u nekoliko navrata ponovo rasplakala, zahvalna što je neko reagovao na njenu priču i došao da joj pomogne.

Foto: Screenshot TV Pink

Kasnije je Milica, obilazeći njenu uništenu kuću, pred kamerama rekla da ju je njena priča duboko potresla i da je morala da joj pomogne.

“Ona nema nikog, to je meni najbolnije, i zato sam želela da dođem da je upoznam i da bar nekome pomognem. Ne mogu da verujem gde žena živi”, rekla je Milica.

Foto: Screenshot TV Pink

“Moj život i odrastanje su iz više razloga bili veoma specificni i mislim da je svima odlično poznato da sam odrasla uz baku i deku. Oni su me vaspitali, usadili mi sve vrednosti u životu. Veoma sam vezana za svoju porodicu i u toku odrastanja sam prošla kroz sve faze sa njima i spoznala kako starost i godine utiču. Samim tim sam posebno slaba na starije i nemoćne ljude. Reportaža koju sam videla kada je baka Smiljana u pitanju slomila mi je srce i veoma me je potresla, pa sam osetila da moram nešto da preduzmem. Odmah sam zvala centar za socijalni rad, raspitala se oko svih informacija i uputila se u Blace. Veliki broj mojih prijatelja se odmah priključio ovoj akciji i pomogao mi da joj zajedno obezbedimo neke od neophodnih stvari za život”, priča Milica i dodaje:

foto:E-stock/M.Rafailovic

“Veoma me je potreslo sve ono što sam videla. Baka Smiljana živi u zaista užasnim uslovima. Odnosno, to su neuslovi… Bez struje, bez vode, odeće, hrane… Ne mogu rečima ni da opišem šta sam osetila kada sam sve to videla, a dotukle su me njene emocije, suze i zahvalnost koju sam osetila”.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar