Suočile su se: Otac ju je javno kritikovao, a evo šta Majina majka ima da kaže o njenoj aferi s Janjušem!

Bivša zadrugarka je obavila ozbiljan razgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot TV Pink

Zadrugarka Maja Marinković u trećoj sezoni ,,Zadruge” privukla je pažnju javnosti zbog afere sa oženjenim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem.

Iako je to pokušao da sakrije, na kraju je otkriveno da je sa Majom prevario svoju suprugu Enu, nakon čega se njih dvoje nisu skrivali, pa su i iz rijalitija izašli zajedno, ali su ubrzo odlučili da okončaju svoju vezu.

Foto: Screenshot TV Pink

Majin otac Radomir Taki Marinković javno je bio sve vreme protiv njihove ljubavi, a sada se ona čula i sa majkom, pa je otkrila detalje razgovora koji je vodila s njom.

“Pričale smo o dešavanjima, o mom ponašanju, o postupku koji sam napravila sa Janjušem. Nikada nije bila za naš odnos, nije bila stroga, pokušala je da me razume zbog čega sam sve to uradila, sve sam joj ispričala, ali mi je rekla da on nije za mene, da je manipulator i da nije za mene”, ispričala je Maja za Pink.rs.

Foto: Screenshot TV Pink

Maja je na kraju poručila da je odlučila da zauvek stavi tačku na odnos sa Janjušem, da sada ima preča posla i trudi se da što više vremena provodi sa svojom porodicom i prijateljima koji joj pružaju podršku u ovim trenucima.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar