Za svoje “umeće” u KREVETU on misli da zaslužuje najvišu ocenu, a odgovor njegove devojke ga je ŠOKIRAO

Mnogi muškarci žive u zabludi da su fenomenalni ljubavnici, ali za to su krive i žene...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Budite iskreni, kako biste zaista ocenili umeće vaše druge polovine u krevetu?

Kada se priča o seksu, skoro polovina žena kaže da nisu potpuno zadovoljne onim što im partneri pružaju.

Ali, mnoge žene ni ne govore svojim muškarcima šta je to što ih pali i šta bi volele da probaju.

Zbog ovih stvari, seksualno uzbuđenje se definitivno ne povećava, a mnogi muškarci žive u zabludi da su fenomenalni ljubavnici, piše The Sun.

Foto/ Freepik/ pressfoto

“Mnogi od nas misle da do najboljeg seksa dolazi kada upoznate pravu osobu. To je u početku u većini slučajeva tačno, ali nakon nekog vremena, zadovoljstvo u krevetu je sa jedne strane sve manje, a druga strana to ni ne primećuje”, kaže ekspert za seksualne odnose, Kejt Tejlor.

Ona je razgovarala sa jednim mladim parom i tražila je od žene da iskreno oceni “umeće” svog partnera u krevetu, a od muškarca da oceni sam sebe.

Robin Džefris (31) nije mogla da poveruje da je njen partner Džejson Šarp (29), sebe ocenio ocenom 10, jer smatra da postoje stvari koje još nisu na toliko visokom nivou.

Foto/ Freepik/ prostooleh

“Upoznala sam Džejson na žurci i kao svaki novi par, strasti su se razbuktale i ne možemo da se skinemo jedno sa drugog. Srećna sam sa našim seksualnim životom, ali ima mesta za napredak. Volim predigru i sve što prethodi seksu. Volela bih da je Džejson malo romantičniji. Ono što me ponekad nervira je što je seks strastven, ali previše je brzo gotov”, priznaje Robin.

Ona dodaje i da Džejson nekada zaboravi na predigru, kao i da treba još da uče o tome šta druga osoba želi u krevetu, pa ga je zato ocenila skromnom ocenom šest.

Džejsona je ovakav odgovor jako iznenadio.

Foto/Pixabay/calibra

“Volim da imam seks svakoga dana. Iskreno, šokiran sam što me Robin nije ocenila desetkom. Ne postoji muškarac koji voli da čuje da nije savršen u krevetu, posebno kada se jako trudi. Ipak, kada sam čuo njeno objašnjenje, shvatio sam da sve to ima smisla, pošto retko pričamo o seksu. Takođe mi se čini da joj fali samopouzdanja i da bi nekada mogla da preuzme kontrolu”, kaže Džejson u svoju odbranu.

Dodao je da ipak najverovatnije on bez razmišljanja uvek preuzima kontrolu tokom seksa, tako da joj možda i nije dao priliku da vidi šta ona tačno želi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar