Bebo, princezo, ljubavi, debelice… Šta nadimak kojim vas zove govori o njegovim namerama!

Bitno je kako vam tepa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/Drobotdean

Potpuno je normalna stvar da u vezi posle nekog vremena, zovete jedno drugog različitim nadimcima.Imena od milja uglavnom nastaju spontano, a nekad mogu i da potpuno zamene lična imena.

Sa jedne strane, čine se bezazlenim, sitnicom, ali istina je da se mnogo toga može saznati iz načina na koji vam tepa vaš dragi.

Dobro je da se nekad pristetite i kako se tepali u predhodnoj vezi i zašto takve nadimke više ne koristite u ovoj. Isto važi i za “jače” polovine. Ljubavni terapeuti tvrde da postoji veza izmežu imena iz milošte i prave prirode vašeg odnosa u vezi.

Stručnjaci sa portala Her norm, istakli su najčešće nadimke i šta bi oni mogli da znače u vezama

Gospođice

Neke ankete su pokazale da se uglavnom radi o korporativnom tipu muškarca, takoreći na određenoj “poziciji”. Voli što je bitan , ima stav i mišljenje da je svaka žena dama. Neretko nose markirane stvari, uvek lepo mirišu i misle da su lepak za žene. Ipak, u većini slučajeva, pokaže se da nema duha, niti sa njim ima smeha i zabave. Veliki su materijalisti i u odnosu, sem novca, uglavnom nemaju šta da ponude.

Ženo

Kada najpre u šali krene da vas zove “ženo”, pa mu to posle pređe u naviku, znajte da imate posla sa pravim muškarcem. U vama definitivno vidi nešto više od prolazne avanture, ali želi da ide dan po dan. Ne obećava ništa, ali voli i zemlju po kojoj hodate i to i pokazuje. Pristojan je i obrazovan. To je stabilan muškarac koji se ne boji vezivanja.

Princezo

Ovo su uglavnom malo stariji tipovi, nekada frajeri i glavne faca u gradu. Siguran je u svoju muževnost i svestan je da žene padaju na njega. Opušten je i uglavnom iskren. Kao partner je pouzdan, drag i romantičan. Muškarac koji je isterao sve svoje bubice, pa je zato savršen ako volite malo starije tipove.

Foto/Freepik

Gospođo

Neke ankete su pokazale da ukoliko vas zove ovako, verovatno je veoma dugovit tip. Ležeran je i opušten, ispoštovaće vaše želje ali se ne opterećuje stvarima. Na njega ne možete da se naljutite, on za sve ima rešenje. Nije materijalista. Od njega možete da očekujete sve najbolje i tvrdi se da ćete uživati u vezi sa ovakvim muškarcem ako volite malo opuštenije tipove.

Bucka, puslice, krofnice, debelice…

Iako verujemo da većini ovakvi nadimci nisu preterano simpatični, zapravo pokazuju da vas voli u svim oblicima. Dopadate mu se vi ali i vaše telo, ma koliko bile nezadovoljne istim.

Bebo, bejbe ili lutko

Ovakvi nadimci uglavnom upućuju na to da vas posmatr kao seksualni objekat a manje kao partnerku za duže staze. Privlačite ga, dopadate mu se fizički ali, nažalost, u većini slučajeva, ne misli s vama toliko ozbiljno kao što ste verovale.

Anđele

Pravi je romantik. Zapravo, verojatno ste oboje. Kad se naljutiš na njega, verovatno vas pokušava smekšati slatkim tepanjem.

Kraljice

Ako te ne zove princezo, nego kraljice, onda je vaša veza na jednoj sasvim drugom nivou. Terapeuti tvrde da je verovatno izuzetno zaljubljen u vas. Bukvalno bi vam jeo iz ruke. Najbitnije je da ostanete na istoj talasnoj dužini i da i vi tretirate njega poput svog kralja.

Foto/Freepik/Drobotdean

Guzo, ribice, mačkice…

Ovo spada u red onih malo intimnijih nadimaka. Ovakvi tipovi muškaraca su uglavnom drski ali veoma otvoreni. Jasno će vam staviti do znanja da mu se dopadate i da ga seksualno privlačite. Vrlo je seksi u tom svom bezobrazluku. Stalno je nasmejan, zavodljivo vas gleda. Stalno citira knjige, filmove, recituje… Filozofira. Ima savršene manire i neverovatne priče. Voli vas, ali voli sve žene i nikada neće biti samo vaš, iako savršeno zna da upakuje priču da ste vi jedini.

Draga, zlato, srce, dušo..

Neko bi rekao dosadno a mi se apsolutno slažemo. I ne samo to! Neka istraživanja su pokazala da ovakve, klasične nadimke, uglavnom koriste muškarci koji se ne trude da sa vama ostvare ozbiljniju vezu. Ne samo što je to idealno rešenje ukoliko vam zaboravi ime, već je veoma moguće da je većinu svojih bivših partnerki tako zvao.

Slatkice, mišice, zečice…

Da, većini je slatko kada ih partner ovako zove. Umanjenice govore da sebe smatra stabilnijim i snažnijim u vezi, odnosno, vašim zaštitnikom. Sa jedne strane, to može biti veoma slatko, ali, sa druge, to može dovesti do toga da ne smatra ozbiljnom i da možda veruje da vam je u svemu potrebna pomoć.

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar