“Mmm… Balkanski muškarci su NEODOLJIVI”: Najbizarnije uključenje u istoriji srpske televizije (VIDEO)

On je na kraju zaključio da muškarci sa Balkana uvek donose sreću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Reporter televizije “Happy” Marko Dolaš šokirao je gledaoce jutranjeg programa uključenjem kakvo nije zabeleženo u istoriji srpskog televizijskog novinarstva.

“Evo nalazimo se u našem lepom gradu gde sunce sija i automobili se kreću… Kreću se ljudi… Mmm… Oni šetaju ulicama grada. Naša zemlja je zaista divna, zaista je lepa. Nažalost, trenutno je situacija takva kakva jeste, ali dobro, biće bolje”, rekao je Dolaš koji je, u najblažem smislu, delovao rasejano.

Ipak, iz njegovih usta izlazile su sve bizarnije reči, pa je tako rekao da su nekada žene iz cele Evrope dolazile na Balkan da “osete šta znači kad muškarac nešto ne dozvoljava”.

“Ono što bi mogao da nam bude izvozni… odnosno uvozna prednost, to su Balkanci, balkanski muškarci koji su neodoljivi. Nekad su žene iz cele Evrope dolazile na Balkan samo da osete šta znači kad muškarac nešto ne dozvoljava. Znači, on kaže: ‘Ne može” i gotovo!”, kazao je reporter neprekidno gledajući levo-desno.

On je na kraju zaključio da muškarci sa Balkana uvek donose sreću.

“Jednostavno, njima bude lepo, dođu ovde turistički, osete nedozvoljavanje i vrate se onda radosne jer mi muškarci sa Balkana uvek donosimo sreću. Prvo ste srećne sa nama, a onda ste srećne što nas nema više”, rekao je Dolaš.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar