Voli pa ne voli, tu je, pa nije tu: Imate li posla sa BUMERANG tipom muškarca?

Stalno beži pa vam se vraća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Freepik/ halayalex

Verovatno ste svi u životu naleteli na tog jednog, za koga bi se u najmanju ruku moglo reći da ne zna šta želi. Jedan dan ste super, veza nikad bolja. Sledećeg dana ga nema da vam 12 sati odgovori na poruku, a o nekom viđanju i da ne govorimo. Onda ide priča – nije do tebe, do mene je, da bi se posle nekog vremena vratio sa pričom – nedostajala si mi, ti si ta… i sve u krug.

Ako ste imali tu nesreću da par puta padnete na istu priču, jasno vam je da takve muškarce ne bi trebalo da puštate u svoj život. A opet, nekako se uvek nametne da su uglavnom takvi, oni na koje baš “padnemo” i koji nam neretko slome srce.

Iskustva su razna. On blažih varijanti u kojima se radilo uglavnom o fizičkom odnosu, pa do težih gde bi došlo i do trudnoće, nakon čega su “frajeri” nestali, da bi se, kad je situacija “rešena” ponovo vratili kao da se nikad ništa loše desilo nije.

Zato ih i zovu bumerang tipovima – taman mislite da ste ih se ratosiljali, kad, eto njih ponovo!

Novinarka Osijana Tepfenhart, za portal Yourtango, pokušala je da na jednom mestu sažme različita istraživanja, i da kroz 8 primera ukaže, zašto bi uvek trebalo da izbegavamo ovakav tip muškaraca.

Veza bez budućnosti

Činjenica je da je njima jedino bitno da vas odvuku u krevet. Da, doćiće i prenoćiće kod vas, čak i bez seksa ali, cilj jeste da do istog dođe u nekom trenutku. Jedino važno im je njihovo zadovoljstvo i “hrane” se time što su vam bitni.  U jednom trenutku biće tu i imaćete utisak da imate kraj sebe pravog muškarca a onda će nakon te “savršene noći” nestati tragom bez glasa.

Foto/ Freepik/ yanalya

Sebičnost je njihovo drugo ime

Valjda vam je do sad x puta bilo jasno da je njima bitno da se oni osećaju dobro. To, da li ste ili ne doživeli orgazam, da li vam je bilo lepo, na kraju dana, nije njihova stvar. Jedino im je bitno da dobiju šta žele a za vas ih savršeno baš briga.

Na njih se ne možete osloniti

Možda se neće pojaviti na zakazanom dejtu, ispaliće vas na večeri, “zaboraviće” da vam se javi. Realno gledano, da li je to zaista tip muškarca kakav vam je u životu potreban? Sa bumerang momkom, uvek ćete biti ostavljeni na cedilu. Ili vam – sad ću ja draga da ti pomognem, nego treba tetki da nosim lek. Mislim, zaista?

Nezreli su do srži

Sa jedne strane, često je uzbuđenje njihovo srednje ime. Da, malo sindrom Petra Pana, malo srednjoškolski šmek (iako je već odrastao muškarac), razumljivo je zašto je ženama lako da padnu na ovakve priče. Sa jede strane, ako je to osoba koju dugo poznajete, povratak tako nekog u vaš život može da probudi te neke strasti davnih vremena ali, na kraju dana, ovo nije osoba koja će biti stabilna i posvećena vezi.

Uglavnom niste jedina

Okej, nije uvek pravilo ali, u većini slučajeva, baš se o ovome i radi: male su šanse da ste jedina sa kojom se ovako igra. I ne samo to, nekad su ovakvi likovi i oni koji su neretko u ozbiljnim vezama ili brakovima. Možda vam i servira priču da vas voli i da ste vi ta koja mu greje srce, ali na kraju, male su šanse da će se priča ikada realizovati. A i zašto bi nekome bile druge?

Foto/ Pixabay/ Pexels

Da li treba preći preko tolikog nepoštovanja?

Iskreno, da li je zaista ta osoba zaslužila da mu toliko opraštate? Hiljadu puta nekome oprostiti osnovne stvari koje bi trebalo da se podrazumevaju da bi vas, po hiljadu prvi  put ponovo ispalio? Do sada ste valjda shvatile i same – ovakvi muškarci, javljaju se samo kada im nešto treba.

Da li bumerang momci uopšte i treba da imaju devojku?

Znate onu staru – kad muškarac ima hiljadu žena, on je frajer a kad ima žena… Realno, ne bi nastavljali, ali, njima su žene potrebne da bi validitirali sami sebe. Njima su žene objekti i zaista ne bi trebalo da imaju ikoga dok ne nauče kako da žene tretiraju sa poštovanjem.

Korist, korist i samo korist

Nevezano da li ćete vi plaćati izlaske ili on, da li ste mu potrebni zbog kontakata ili zato što lako može dobiti ono što mu treba, ni jedan odnos, odnosno veza, ne bi trebalo da se temelji na koristi. Bilo da sa vama spava ili vas koristi da bi se hvalisao unaokolo, ovakav tip osobe zaista može da vam donese više štete, suza i patnje, a to vam nikako ne treba.

I na kraju, ukoliko mislite da imate posla sa bumerang tipom, dobro razmislite o tome šta vam je činiti. Verujemo da prava ljubav može promeniti čoveka, ali, ne treba da prvdate postupke onog koji vam svesno nanosi bol. Jednog dana, kad se okrenete i pogledate na taj period, samo ćete još više shvatiti koliko ste izgubili vremena na pogrešnu osobu.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar