Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula: Zvezde nam pripremaju “hod po vatri”

Mnogim znacima zodijaka ova sedmica donosi promene planova, ljubavne rasprave i pomirenja, napetost na poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Jasmin777

OVAN

Posao
Merkur je krenuo u direktan hod i gradi nepovoljan aspekt sa vašim vladarom Marsom, tako da je ovaj period pun izazova i aktivnosti kada je poslovni plan u pitanju. Ovnovi koji se bave privatnim biznisom preduzimaju nove aktivnosti. Krajem nedelje možete početi da nazirete rezultate svojih odluka. Menjaćete planove i strategije. Povedite računa o tokovima novca.
Ljubav
Nesporazumi i ružne reči su prolazni oblaci u vašem ljubavnom životu. Kod vas je više naglašen uticaj spoljnih događaja i okoline. Ništa vam neće narušiti ljubavni sklad. Krajem sedmice pravite nove planove zajedničkog interesovanja.
Zdravlje
Povedite računa o režimu ishrane.

 

BIK

Posao
Povoljne aktivnosti na poslovnoj sferi. Imate male i blage senzacije na poslu, jedino što trpite sopstveni pritisak u želji da vladate situacijom. Potrebno je da budete opušteni ali fokusirani. A veoma važno, i komunikativni sa poslovnim partnerima. Krajem sedmice možete očekivati nove poslovne situacije.
Ljubav
Oni koji su tajnoj strastvenoj vezi mogu očekivati promenu situacije. To samo znači da možete upasti u problem ako obelodanite svoju vezu. Kada su Bikovi koji su u vezi ili braku u pitanju, možete očekivati osveženje u partnerskim odnosima.
Zdravlje
Rešite problem glavobolje.

BLIZANCI

Posao
Napokon je vaš vladar krenuo u direktan hod 12. jula pa sad više nemate problem u komunikaciji. Više i bolje vas razumeju poslovni saradnici. A vi ne morate sve stvari da radite dva puta. Poslovna poznanstva mogu doprineti u neplaniranim prihodima.
Ljubav
Pred vama je sedmica kada možete tražiti više i bolje u odnosu sa partnerom. Nervozu i napetost sredinom nedelje možete zameniti dobrim i iskrenim razgovorom. Krajem nedelje ste već mogo opušteniji i prijatniji za partnera.
Zdravlje
Proverite krvni pritisak.

RAK

Posao
Vaša radna nedelja počinje napeto jer ne možete postići željenu brzinu u rešavanju poslovnih zadataka.
Ipak, sve se uklapa sredinom sedmice pa možete biti veoma zadovoljni svojim konstruktivnim rešenjima.Potrebno vam je više samopouzdanja.
Ljubav
Na ljubavnom polju kod vas je vruće – hladno. Ni sami ne znate odakle vam tolike promene raspoloženja. Jedino je bitno da vas partner mnogo nervira. Ne slažete se ni u ciljevima ali ni u željama. Potpuno ste u suprotnosti sa stavovima po svim pitanjima. Potrebno je da iskreno porazgovarate i prevaziđete nesporazume.
Zdravlje
Manje tegobe sa jajnicima.

LAV

Posao
Prepreke se polako uklanjaju. Aktivni ste i veoma zainteresovani da održite i poboljšate svoje dnevne poslovne aktivnosti. Na vama je odluka da li ulazite u ortački posao. Ponude stižu sa svih strana. Krajem nedelje donosite odluku.
Ljubav
Hodate po vatri ove nedelje. Kako možete izbeći opekotine, saznaćete sredinom perioda. To je vreme istine i rasprave. Vaše odluke neće biti odluke vašeg partnera. Pokušajte da se usaglasite.
Zdravlje
Prehlada i krajnici.

DEVICA

Posao
Prilivi i odlivi novca smenjuju se svakodnevno a vi nikako da napravite red u svojim finansijama. Povedite računa o rashodima i pokušajte da smanjite troškove. Ulažete ponekad i neplanirano i nepromišljeno.
Ljubav
Mars je i dalje u vašem polju investicija zato i ulažete u porodični projekat. Ovo nije vezano za ljubav već za interes u budućnosti. Vodite računa da ne zagrizete prevelik zalogaj. Partner je potpuno uz vas, ali ne preuzima odgovornost.
Zdravlje
Dobro se osećate.

VAGA

Posao
Izašli ste iz perioda strpljenja i tolerancije. Sada preduzimate radikalne poteze. Mnogim kolegama na poslu se neće dopasti vaši potezi. Slede prepirke i nesporazumi. Krajem nedelje očekujte smirenje oluje.
Ljubav
Preduzimanjem konkretnih poteza možete narušiti ravnotežu u ljubavnim odnosima. Međutim, vi gubite strpljenje i veoma je moguće da možete biti grubi. Grubost se odnosi na reči i izrečene istine koju partner ne želi da čuje. Pokušajte da dozirate kada i šta radite.
Zdravlje
Dobro opšte stanje organizma.

ŠKORPIJA

Posao
Sumnjate u sve izvesnosti. Poslovno ste zabrinuti. Nije baš da nemate izbora, samo ste u dilemi. Cele nedelje pokušavate da napravite racionalni plan. Krajem sedmice neke poslovne teme biće bistrije.
Ljubav
Potrebno je da zauzmete stav po svim pitanjima i da više ne zbunjujete partnera. Odmerenost vam može pomoći da se uskladite sa sopstvenim željama. Odnos sa jednim prijateljem može se vratiti u normalu.
Zdravlje
Polje zdravlje stabilno.

STRELAC

Posao
Ove sedmice napeta situacija na poslu koja brzo prolazi. U talasima želja koje ste sebi ispunjavali ne birajući sredstva stvorili ste vir koji morate savladati. Međutim krajem sedmice možete očekivati povoljniji poslovnu situaciju.
Ljubav
Nesuglasice sa partnerom sredinom nedelje mogu postati vaša prošlost. Zato krajem nedelje povedite raačuna da se ponašate umereno prema partneru. Nemate baš mnogo prostora za greške. Izbegavajte planiranje na duge staze, već delujte u hodu.
Zdravlje
Budite oprezni u saobraćaju.

JARAC

Posao
Ovo je nedelja koju počinjete pod velikim poslovnim pritiskom. Međutim, ne odustajte, držite se svojih prioriteta. Biznis je sklon promenama i traži da se prilagodite u hodu. To vam može biti komplikovano jer ste navikli da planirate. Vi imate svoj cilj i zato nemata čega da se bojite.
Ljubav
Iako ste u dugoj vezi ili braku vi osećate neku napetost i nelagodu. To je kratkog daha jer već sredinom nedelje imate dobu komunikaciju i dobre planove sa partnerom. Gubitte sumnju i pozitivan ishod i svojski se trudite da stvari na ljubavnom polju budu u ravnoteži.
Zdravlje
Bolovi u predelu kičme.

VODOLIJA

Posao
Ne stojite u mestu iako imate takav subjektivan osećaj. Ovaj period možete iskoristiti za edukaciju. Uložite u sebe i svoju karijeru, makar to bio i neki kraći kurs. Krajem sedmice očekuje vas lepo iznenađenje.
Ljubav
Emotivno ste nestabilni, ali to je prolaznog karaktera. Sredinom sedmice sve se vraća u vašu staru normalu. Napete situacije sa partnerom brzo rešavate i krećete napred. Vaše iskustvo koje ste stekli može vam pomoći kada vam uđe nova osoba u ljubavni život. Možda je to i konačna prilika da upoznate nekog sličnog sebi.
Zdravlje
Dobro se osećate.

RIBE

Posao
Iskoristite isceljujuću energiju u vašem prvom prirodnom polju. Krenite u nove zadatke jer ste obnovili svoju energiju. Krajem sedmice imate novu poslovnu ponudu na koju niste računali. Iskoristite ovu nedelju da poređate prioritete.
Ljubav
Kada iscelite srce vi ste iscelili svoj život. Ništa nećete propustiti na svom ljubavnom polju. Možete da krenete napred. Kiron u vašem drugom prirodnom polju podseća vas da hrana može biti lek za vaš organizam. Krajem sedmice okruženi ste ljudima koji vas iskreno vole.
Zdravlje
Zdravstveno stanje je solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar