Fudbaler Partizana posle borbe sa koronom: Ozbiljna bolest, posle finala Kupa počeo je PAKAO!

Aleksandar Šćekić zvanično je prvi crnogorski fudbaler koji je imao i pobedio koronavirus

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Partizan.rs

Visoka temperatura, malaksalost, bol u grudima, zglobovima i mišićima, praćen kašljem sve najteže simptome ove bolesti osetio je vezista Partizana.

On je bio nekoliko dana vezan za postelju, a nakon što se u potpunosti oporavio i priključio pripremama crno-belih za Pobedinu Arenu je govorio o iskustvu sa neprijateljem čovečanstva zvanim kovid-19.

“Osetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam. Nalaz je bio pozitivan. Tri, četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati kovid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uverio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju”, rekao je Šćekić, a onda nastavio:

“Posle nekoliko dana izborio sam se sa bolešću. Ponovo sam testiran. Rezultati su drugi put bili negativni. Sada je sve u redu. Nemam nikakvih smetnji. Počeo sam da treniram, ispočetka malo sam, a potom i sa ekipom. Sve ide svojim tokom”, dodao je korpuletni Beranac.

Bilo je svetski poznatih igrača koji su dobili borbu sa koronom, s tim što je nekima trebalo duže da povrate snagu ili uđu u redovan trenažni proces.

“Kod mene nije bio takav slučaj. Čim je virus prošao, mogao sam da radim sve normalno. Nisam imao nikakvih smetnji ni tokom prvih treninga. I sada radim punim intenzitetom na pripremama Partizana”, kazao je Šćekić.

Dvadeset osmogodišnji reprezentativac Crne Gore dugo je odvojen od porodice. On je u Beogradu, a familija u Beranama. Zbog prvog talasa pandemije nije mogao da otputuje kod svojih u rodni grad, niti da ih dočeka u prestonici Srbije zbog zatvorenih granica. U međuvremenu je treći put postao otac, ali najmlađu kćerku Teonu je samo jednom video u poslednjih četiri meseca.

ŠOK! Haland divljao u noćnom klubu, napao obezbeđenje, kamera uhvatila deo SKANDALA!(VIDEO)

“Obećao sam đeci da ću doći kući. Pitaju me svakog dana što me nema, ne znam šta više da im kažem. Najmlađu ćerku sam jednom samo video. Nedostaje mi porodica, a teško da ću brzo uspeti da odem do njih. Počele su nam pripreme, uskoro idemo na Zlatibor, a ni oni ne mogu da dođu kod mene. Pandemija je sve poremetila, ali moramo i sa ovim da izađemo na kraj”, emotivan je Šćekić.

Nedavno završena sezona nije bila uspešna za Partizan, koji je u prvenstvu mnogo zaostao za šampionskim timom Crvene zvezde, dok je u finalu Kupa poražen od Vojvodine na penal ruletu.

“Takmičarska godina bez trofeja ne može da bude dobra za Partizan. Kiksnuli smo u nekim utakmicama tokom prvenstva, a u polufinalu Kupa smo izbacili večitog rivala. Verovali smo u taj trofej, ali nismo uspeli da slavimo posle penala. Pre toga nismo imali sreće u Ligi Evrope, pogotovo u onom meču u Alkmaru gde smo ispustili pobedu”, dodao je Šćekić.

Visoki vezista je pružao dobre partije na ino sceni, kao i u oba takmičenja u Srbiji. Na zimu je imao ponudu iz Španije, ali je ostao u Humskoj 1.

“Zadovoljan sam svojim partijama. Odigrao sam dosta utakmica, dao dva gola u Super ligi, ali osećaj ne može da bude potpun kada nismo osvojili ništa. Bilo je ponuda u januarskom prelaznom roku, ali sam ostao u klubu. Sviđa mi se u Partizanu sa kojim imam ugovor još godinu. Videćemo šta će biti, ali ne bih imao ništa protiv da ostanem ovde i dalje”, ističe Šćekić.

Crno-beli se već spremaju za naredne izazove…

Najbolji meč ikada: Bilo mi je BOLNO kao Rodžerovom prijatelju, Đoković ima najveće tenisko umeće



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar