Jeftina PODVALA: Opozicija LAŽNIM Makronovim tvitom podriva Vučićevu borbu za Kosovo i Metohiju (FOTO)

Društvenim mrežama kruži foto-montaža poruke francuskog predsednika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Instagram/buducnostsrbijeav

Društvenim mrežama u Srbiji kruži lažni tvit francuskog predsednika Emanuela Makrona, u kojem je on navodno postavio fotografiju sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Hašimom Tačijem, uz komentar na engleskom jeziku: “Kosovo je konačno republika”:

Foto: Printscreen

Reč je o jeftinoj foto-montaži čiji cilj je očigledno podrivanje napora srpskog predsednika u teškim pregovorima o rešavanju problema Kosova i Metohije i koja je objavljena u trenutku kada se Vučić u Parizu suočio sa ultimatumom Albanaca, koji je odbio.

Ovakve podvale deo su šire i dugoročne kampanje protiv Vučića, sa ciljem da se predsednik Srbije predstavi kao neko ko će “prodati Kosovo”. U ovoj kampanji prednjače domaći opozicioni političari koji su bojkotovali nedavne izbore.

Naravno, na zvaničnom Tviter profilu Emanuela Makrona ne postoji pomenuti tvit, a da je reč o montaži svedoči i činjenica da francuski predsednik nikad ni na jednoj društvenoj mreži nije objavio poruku na engleskom jeziku, već koristi isključivo francuski:

Foto: Twitter printscreen


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar