Sedlo i kuhinjska akcija: 4 poze koje garantuju najveću BLISKOST u krevetu… i van njega

Promenite rutinu i probajte nešto novo, savetuju seksolozi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Jcomp

U seksu je jedna od najvažnijih stvari osećaj bliskosti, a ništa bolje to ne omogućava od poza u kojima svog partnera možete da gledate “oči u oči” ili da se priljubite uz njegovo/njeno lice.

Marisa Benet, autorka nekoliko priručnika o seksu, kaže da je vreme da se oslobodite rutine i probate nešto novo.

Ovo su četiri seks poze koje garantuju veliku bliskost.

Sedlo

Muškarac sedi na stolici, a partnerka mu sedi u krilu dok su joj noge savijene u kolenima i prebačene preko njegovih butina.

“Ovakve poze, kada ste okrenuti jedno drugom, su idealne kada želite da pokažete ljubav i privrženost. Mnogi ljudi vole da svog partnera gledaju u oči tokom seksa, ili da dodiruju drugu osobu što više”, objašnjava Benetova.

Foto/ Freepik

Iskoristite krevet

Okrenut leđima, muškarac stane uz krevet. Partnerka ga obgrli rukama, podigne noge na krevet i postavi stopala sa svake strane njegovog tela. Ova poza traži malo više manevrisanja, jer ideja je da on nju jednom rukom privlači ka sebi, a drugom je drži ispod zadnjice kao dodatni oslonac.

Ona može da se osloni na krevet, i tako se podiže i spušta.

Foto/Freepik.com/Racool_studio

Obraz uz obraz

Žena potrbuške legne na ivicu kreveta oslanjajući se rukama o pod. Partner se ispruži preko partnerke, a dlanove položi na pod pored njenih. Ova poza omogućava da budete obraz uz obraz i da jedno drugom šapućete šta god želite… ili šta vas uzbuđuje.

Foto/Pexels.com/ W R

Ne zaboravite sto

Ona se popne na povišenu površinu, obično je to sto. Bitno je da imate u vidu visinu vašeg partnera.

Žena se okrene leđima partneru i čuči raširenih nogu, a ruke može da postavi ispred sebe da joj služe kao oslonac. On penetrira iz stojećeg položaja, i karlica bi trebalo da bude skroz priljubljena uz njenu guzu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar