ĐANI priznao: Bio sam sa preko 78 žena, udvaraju mi se i MALOLETNICE, od njih bežim kao đavo od krsta!

Porogovorio o prevarama u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Folker Radiđša Trajković Đani ne krije da mu se devojke i te kako udvaraju i to u velikom broju, iako je već godinama u srećnom braku sa suprugom Slađanom.

Đani je šokirao kada je priznao da mu se udvaraju čak i maloletnice:

foto:E-stock/C.Vukojicic

“Ma, prilaze, ali ja to ne gledam. Imam ćerku od 14 godina. Meni samo ona bude pred očima. A te devojčice popiju, pa priđu. Onda krenu da me peglaju, kao biće svašta, može i ovo i ono, mame me… A ja im kažem: “Ajmo, paljba kući”. Vidi se kada je devojka maloletna, pa taman tonu šminke stavila na sebe! Od njih bežim kao đavo od krsta. Ima kolega koji vole klinke, ali ja ne. Vodim se onom izrekom: “Ko sa decom spava, upišan se budi”. Gradio sam ceo život karijeru, trudio se da budem normalan i sad ti neko sve upropasti za pola sata zadovoljstva”, rekao je Đani.

Iako je imao burnu prošlost, kako navodi folker, sve se promenilo od trenutka kada se venčao sa Slađom:

“Ne volim da se vraćam unazad i pričam šta je bilo, ali ne mogu da pobegnem od istine. Tačno je, bio sam sa mnogo žena. Brojka do koje sam došao je 78, ali nijedna ne može da zameni moju Slađu! Siguran sam da je ona moja prava i jedina ljubav, pored koje ću ostariti”, izjavio je Đani u intervjuu za Informer.

ĐANI će uskoro postati deda, a samo u jednom NE ŽELI da unuk liči na njega (FOTO)

“Shvatio sam da je nezamenljiva. Oprostila mi je neke gluposti jer je pametna žena. Živ čovek pogreši, ali to ne znači da treba da rasturiš porodicu. To je sve bila mladost-ludost. A ima i onih što su u mladosti dobri, pa posle polude. U zrelim godinama nađu mladu devojku, pa ostave porodicu i decu na ulicu. Kod mene je makar išlo po redu”, završava folker.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar