Pozorište kakvo godinama nedostaje Beogradu: Interaktivna predstava o Džeku Trboseku oduševila publiku

I glumci i gosti su nosili maske!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/Tara Radovanović

Intriga, kabare, džez, mistični kostimi, erotika…sve je stalo u provokativnu interaktivnu predstavu o Džeku Trboseku “Igra uma” koja je sinoć premijerno izvedena na Vračaru.

Foto/Tanjug/Tara Radovanović

“Igra uma” je priča o najozloglašenijem serijskom ubici u istoriji Džeku Trboseku u kojoj se publika zajedno sa glumcima kretala kroz sobe na tri nivoa kroz vizuelna svedočenja o agresivnoj i brutalnoj prirodi Džeka Trboseka. “Igra uma” je praktično pionirski poduhvat grupe entuzijasta koji žele svojim delovanjem da oplemene pozorišnu scenu u Beogradu. Uz piće dobrodošlice i zvuke džez benda samo 15 srećnih vlasnika pozivnica za premijeru uronilo je u pozorište kakvo godinama nedostaje Beogradu.

Foto/Tanjug/Tara Radovanović

Uzbudljiva, provokativna i sa puno obrta, predstava smeštena je u poseban ambijent u staroj kući na Vračaru. Ekipu predstave predvodi tim američko-srpskih scenarista koji čine Jordan Parkes i Jovan Ristić, koji su osim rada na scenariju i režirali predstavu.

Sonja Ilić je rekla da ideja za predstavu nastala pre pet godina kada je reditelj i scenarista Jordan Parkes iz SAD došao u Beograd, piše Tanjug.

Foto/Tanjug/Tara Radovanović

“Video je u Njujorku predstavu “Sleep no more” i pokušao da prenese tu atmosferu u Beograd. Glumci nose posebno dizajnirane maske, a i svako u publici je obavezan da nosi masku” kazala je Ilićeva.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar