Akcija španske policije: Pogledajte SPEKTAKULARNO hapšenje osumnjičenih za ubistvo Peruničića (VIDEO)

Dvojica uhapšenih su navodni počinioci ubistva, dok su druga dvojica navodno bili zaduženi za njihovo skrivanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U Španiji su uhapšene četiri osobe osumnjičene za ubistvo Miloša Peruničića, poreklom iz Bara, koji je prošlog meseca ubijen u Marbelji, saopštila je španska policija, navodeći da je motiv rat kavačkog i škaljarskog kriminalnog klana.

Kako Pink saznaje, zbog učešća u ubistvu Peruničića, u Španiji su uhapšeni Nemanja Simić (22) i Duško Šćekić (29), obojica iz Beograda.

Kako prenose podgoričke Vijesti, policija je navela da je istraga brzo pokazala da je Peruničićeva likvidacija posledica sukoba dva kriminalna klana koji traje od 2014. godine, ali nisu naveli kom klanu je Peruničić pripadao ili bio blizak.

U policiji kažu da su dve osobe za koje se sumnja da su ubile Peruničića uhapšene u Barseloni, u koju su navodno pobegle nakon likvidacije, dok su druge dve osobe, koje se sumnjiče se za prikrivanje tragova zločina, uhapšene u Barseloni i Marbelji.

Dvojica uhapšenih su navodni počinioci ubistva, dok su druga dvojica navodno bili zaduženi za njihovo skrivanje.

Peruničić je ubijen 2. juna nedaleko od centra Marbelje.

Kako su tada preneli španski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odelo i ispalio nekoliko hitaca u njega.



Izvor: Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar