Diznilend je spreman, ali.. NAJNOVIJE informacije vezane za NBA ligu nisu dobre! (FOTO)

Takmičenje u NBA ligi trebalo bi da se nastavi 30. jula u Orlandu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Nba.com/kings

Diznilend je spreman za završnicu NBA sezone, ali je pitanje hoće li do toga doći.  Adam Silver, komesar NBA lige, saopštio je da će NBA sezona biti ponovo suspendovana ukoliko dođe do značajnog širenja koronavirusa.

Silver je u razgovoru sa, između ostalog, izvršnom direktorkom asocijacije NBA igrača NBPA Mišel Roberts i predsednikom NBPA Krisom Polom, pričao o mnogim stvarima, a jedna od ključnih je bila bezbednost igrača u Dizni svetu u Orlandu.

Silver ističe kako postoji mogućnost otkazivanja ukoliko dođe do rasprostranjenja virusa Covid-19.

“Ukoliko bude došlo do značajnijeg širanje koronavirusa u našem timu, odnosno u ligi, to će nas dovesti do ponovnog stopiranja. U stalnom smo kontaktu s medicinskim radnicima s Floride i još nije ustanovljen ‘prag’ koji bi nas doveo do takve odluke. Želimo da vidimo kako će se odvijati naši testovi, protokoli, i onda ćemo na osnovu šire slike donositi odluke”, rekao je Silver.

Takmičenje u NBA ligi trebalo bi da se nastavi 30. jula u Orlandu, u zatvorenom kompleksu. Plan je da timovi budu izolovani, kako bi se sprečila zaraza koronavirusom, koja je i prekinula sezonu sredinom marta.

“Jokić je UZBUĐEN”: Meloun potvrdio da je razgovarao sa srpskim centrom



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar