Mobilni, viljuška i… biber? Najgori saveti iz ženskih časopisa za uzbudljivo vođenje ljubavi

Ako želite da začinite akciju u krevetu, nikako nemojte slušati sledeće savete

Foto/Freepik/Freepik

Da biste održali seksualni život uzbudljivim uvek morate probati nešto novo.

Vredi poslušati neke savete iz ženskih časopisa koji će vam sigurno biti od koristi u krevetu, ali neke definitivno treba zaobići.

Kao da smišljaju najapsurdnije stvari koje dvoje ljudi (ili jedna osoba) može iskusiti u krevetu i izazivaju čitateljke da ih isprobaju. Neki su stvarno smešni, a neki čak opasni po život.

Mi vam dajemo primere nekih od najbesmislenijih saveta koji su se našli u ženskim časopisima i za koje se nadamo da ih žene nisu primenjivale.

Mobilni telefon

Kada vam se istroše baterije u vibratoru, iskoristite električnu četkicu ili telefon koji ste stavili na vibraciju. Ako poslušate ovaj savet, molimo vas da nikada nikome ne pozajmljujete svoj mobilni, a da četkicu bacite u kantu i da je više ne koristite.

Foto/Pixabay.com

Govorna poruka

Snimite svoj glas na telefon kada sledeći put masturbirate. Zatim mu pošaljite snimak usred dana, uz poruku: Hoćeš li da me čuješ kako ovo radim večeras? Ovo je sjajna ideja. Naročito ako vam dečko ili suprug radi, recimo, u kancelariji sa većim brojem ljudi.

Foto/Pixabay.com

Bejzbol lopta

Držite četku za kosu, nežnu maramu i bejzbol lopticu pored kreveta. Dok je on gore, lagano mu češkajte leđa i zadnjicu četkom, zatim pređite na milovanje maramom i prelaženje lopticom preko kože. Samo zato što je bejzbol najpopularniji sport za pravljenje seksualnih metafora, ne znači da morate da zaista držite ovaj rekvizit na stočiću i koristite ga dok vodite ljubav.

Foto/Pixabay.com

Sladoled

Hranite jedno drugo sladoledom u krevetu – u mraku! Nećete moći da vidite kada vam poslastica padne, što znači da ćete dosta vremena provesti ližući jedno drugo. Ovo deluje kao veoma mnogo nereda bez ikakvog razloga.

Foto/ Freepik

Viljuška

Viljušku nežno (ne previše duboko i snažno) zabijajte u različite delove njegovog tela – zadnjicu, grudi, butine… Vaš dečko nije piletina koja se peče u rerni da bi ga proveravali za koliko je gotov. Zašto morate da prinosite oštre objekte njegovom telu?

Foto/Pixabay.com

Jestiva boja

Grudi umočite u jestivu boju, pa slikajte njima po njegovom telu. Zatim svoj rad oližite. Čak i da vas uzbuđuju čudne stvari, ovo bi bilo veoma neprijatno.

Foto/Pixabay.com

Biber

Pospite malo bibera ispod njegovog nosa nekoliko trenutaka pre nego što doživi vrhunac. Kijanje može pružiti osećaj sličan orgazmu i intenzivirati dobar osećaj. Ovo je, doduše, bio predlog jedne čitateljke, ali ga je jedan časopis odštampao i predložio drugima da isprobaju kod kuće.

Foto/Pixabay.com

Gumica za kosu

Dok rukom masirate njegovu muškost, obavijte gumicu za kosu oko korena. Zategnutost gumice u kombinaciji sa vašim dodirom stvara neverovatan osećaj. Prosto je neverovatno koliko je ovaj predlog besmislen i bolan.

 

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar