Mihi SAMO bod kod kuće: Raspucani Inter brojao do šest, Milan jedva stigao do boda! (VIDEO+FOTO)

Pobede su u sredu još ostvarile ekipe Fiorentine, Sampdorije i Verone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Siniša Mihajlović je sa svojom Bolonjom dobro ušao u meč protiv Kaljarija, ali je na kraju nije uspeo da stigne do celog plena.

U samom finišu poluvremena, zapravo u trećem minutu sudijske nadoknade, gol za vođstvo domaćina postigao je Musa Barov. Na samom početku drugog poluvremena gosti stižu do izjednačenja golom Simeone. Do kraja meča nije bilo promene rezultata tako da je ostalo 1:1.

Inter je bio neverovatno ubedlji protiv Breše i već u prvih 45 minuta rešio pitanje pobednika.

Počelo je golom u 5. minutu utakmice golom Ešlija Janga koji je pogodio za 1:0. Aleksis Sančez uspeo je da postigne novi gol za Inter u 20. minutu i to iz penala, da bi do kraja poluvremena i Dambrozio uspeo da postigne gol i to nakon asistencije Janga za ogromnih 3:0.

Do kraja utakmice još tri gola u mreži Breše, Galjardini je uspeo da postigne prvi za 4:0. Nakon udarca Lukakua, Eriksen je dočekao odbitak golmana i povisio na 5:0, a konačnih 6:0, postavio je Kandreva u nadoknadi vremena.

Milan je odigrao nerešeno na gostovanju SPAL-u, čime je umanjio šanse za plasmanom u Ligu Evrope. SPAL je uspeo da za kratak period u prvom poluvremenu dođe do velike prednosti od 2:0. Milan je na prvi gol čekao sve do 79. minuta kada je smanjio zaostatak, a sreća ih je značajno pogledala u četvrtom minutu nadoknade, kada je Vikari zatresao sopstvenu mrežu i postavio konačan rezultat 2:2.

U ostalim utakmicama koje su odigrane u sredu postignuti su sledeći rezultati: Fiorentina – Sasuolo 1:3,  Leće – Sampdorija 1:2 i Verona – Parma 3:2.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar