Žene otkrile: Ovako izgledaju odnosi kad mu je baš mali!

Po rečima stručnjaka, sve manje od sedam i po centimetara smatra se mikro polnim organom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Freepik/ Cookie.studio

Iako naučnici još uvek nisu načisto sa tim kolika bi trebalo da je dužina prosečnog muškog polnog organa, opšteprihvaćeno je da je prosek negde između 13 i 15 centimetara u erekciji.

“Ukusi” su svakako različiti, pa ono što je nekome malo, drugome je taman, ali, šta raditi kad se nađete u situaciji da treba da imate odnos sa muškarcem kom je ponos zaista, ali zaista mali?

Po rečima stručnjaka, sve manje od sedam i po centimetara smatra se mikropenisom. Za portal BuzzFeed, čitateljke su podelile neka iskustva baš na ovu temu i objasnile kako je izgledao sam odnos i postoji li nešto što su ovakvi tipovi radili bolje od “prosečnih”.

Kralj izdržljivosti

“Bila sam u vezi s likom koji ima mikropenis i bio je fantastičan u krevetu pa nam to nikad nije bio problem. Brzo smo naučili koji su položaji najbolji s obzirom na njegovu veličinu. Bio je jako izdržljiv i obično bismo imali seks satima. Mislim da je on bio najbolji ljubavnik kog sam ikad imala”.

Igla u plastu sena

“Nekoliko puta sam izašla s tim dečkom i shvatila sam da ima mikropenis tek kad sam mu odlučila pružiti oralni seks. Budući da mu je penis tako mali, skrivale su ga stidne dlačice, kao da tražim iglu u vrlo čupavom plastu sena. Pokušali smo i dogi stajl ali nije išlo, pa sam ja završila gore. Ispalo je da je zapravo trljao penis o moje butine i povremeno mi dodirivao vaginu. Ne mogu reći da je to bilo baš sjajno seksualno iskustvo ali, nije bilo ni najgore”, istakla je druga čitateljka.

Šargarepa i to mala

“Prvi put sam se susrela s mikropenisom na početku fakulteta. To je bio tek drugi penis koji sam videla u životu i mislila sam da je moj prvi dečko jednostavno bio jako obdaren. Tek nakon što sam pitala prijateljice jesu li ikad videle penis veličine male šargarepe, shvatila sam da imam posla s mikro polnim organom.” Ipak, dodala je da je oralni seks bio odličan i jednostavan jer joj je ceo stao u usta. “Nikad zapravo nismo zaista spavali ali nismo ni pričali o pričali o tome jer mi je bilo neugodno da spominjem bilo šta. Veza nam se nekako samo razvodnila”, dodala je na kraju.

Foto/ Freepik/ asier_relampagoestudi

Nadoknada

“Kad sam mu gurnula ruku u pantalone, ništa nisam mogla da nađem. Bilo mi je malo neugodno, no on je odmah rekao: Znam da nisam baš velik, ali mogu to nadoknaditi. Kad mi je pružio oralni seks, bilo je neverovatno. Definitivno je znao šta radi i uživao je u tome. Sam seks sam jedva osetila, ali potrudio se da doživim orgazam nekoliko puta pre nego što je i počeo”.

Analni seks

“Moj bivši je imao mikropenis. I pored toga, bili smo u vezi preko dve godine. Nije mi to bio problem jer je seks bio odličan. Kad mu je penis bio spušten, jedva da se video. Zato, ne odustajte dok ne probate. Osim toga, s obzirom na njegovu veličinu, to mi je bio najbolji analni seks”.

Stenjanje

“Jednom sam bila s jako dragim dečkom, ali kad sam mu zavukla ruku ispod veša, ništa nisam našla. Odjednom sam napipala neku čudnu kvržicu i tek kad je počeo da stenje, shvatila sam da je to njegov penis. Bio je tako mali da sam mogla sa samo dva prsta da ga držim, ali on nije imao komplekse oko toga i bilo mu je super”.

Foto/Freepik.com/drobotdean

Talenatovani prstići

“Jedne noći smuvala sam se sa drugarom mog bivšeg dečka. Kad se skinuo, videla sam da mu penis nije veći od mog palca. Srećom, bio je jako talentovan s prstima i bilo nam dobro do te mere da smo pali na njegovu gitaru koju mi je posle svirao nakon što smo se ljubili. Do današnjeg dana, to mi je najromantičniji seks za jednu noć”.

Tri centimetra

“Bila sam s likom koji je imao penis dug tri centimetra, ali seks nije bio loš. Do tog momenta, nisam imala baš puno iskustva, a zbog veličine njegovog polnog organa, bilo mi je lakše da isprobavam razne položaje. Ne žalim zbog tog iskustva jer sam puno naučila. Uvek se trudio da mi bude lepo i da budem zadovoljena, bez obzira što mu je mali”.

Opterećen penisom

“Bila sam u vezi s prezgodnim dečkom koji se uvek čudno ponašao kad bih krenula rukama ka njegovim preponama. Kasnije sam saznala zašto. Njegov penis bio je toliko mali da se jedva video. Bio je bukvalno veličine mog malog prsta na ruci. Izrazito se neprijatno osećao zbog toga, iako se trudio da to potisne i zaboravi. Šteta jer mi je bilo odlično s njim, no on je bio toliko opterećen svojim penisom da bi blokirao svaki put kad smo bili intimni. Na kraju smo zbog toga i prekinuli vezu. Šteta, jer mi se zaista dopadao”.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar